Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Ship2pay 1.5.1. |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
10:13 23.6.2011 Bydliště brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
75
|
Zdravím, existuje SHIP2PAY pro verzi 1.5.1.? Poslední, co jsem našel na zencart.com bylo pro verzi 1.3.9. . Nemáte někdo zkušenost, jestli to bude fungovat i na 1.5.1.?
Zasláno: 20:54 4.8.2013
|
|
Přenos |
Re: Ship2pay 1.5.1. |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
11:45 6.6.2013 Skupina:
48
|
Zasláno: 9:36 5.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
10:13 23.6.2011 Bydliště brno
Skupina:
75
|
Díky za info. Udělal jsem všechno podle těch instrukcí, ale po naistalování se nic nezměnilo. Položka SHIP2PAY mi v administraci nikde nepřibyla, přestože po instalaci SQL se zobrazila hláška, že instalace proběhla úspěšně. Instalační instrukce navíc vyžadují změnu v souboru /admin/includes/boxes/modules_dhtml.php , který ve verzi 1.5.1. vůbec není. Zkusil jsem ho nahrát z verze 1.3.9., ale nezměnilo se nic. Zkrátka jako bych vůbec nic neistaloval. Chybí mi snad někde ještě něco?
Zasláno: 10:40 5.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
48
|
netusim jaky jazyk mas nastaveny jestli je to neco jineho nez
Dutch,English,Polish. jestli pouziivas jiny jazyk nutno do \admin\includes\languages pridat svuj jazyk ------- /admin/includes/boxes/modules_dhtml.php byl nahrazen/nacpan do databaze prez admin/nastroje/instalace sql dotazu INSERT INTO admin_pages (page_key, language_key, main_page, page_params, menu_key, display_on_menu, sort_order) VALUES ('ship2pay', 'BOX_MODULES_SHIP2PAY', 'FILENAME_SHIP2PAY', '', 'tools', 'Y', 99);
Zasláno: 12:49 5.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
48
|
tak v logu je nova chyba
(vzhledem ze dany plugin nepouzivam nebudu hledat chybu) PHP Fatal error: 1146:Table 'xxx.ship2pay' doesn't exist :: select count(*) as total from ship2pay in ..../includes/classes/db/mysql/query_factory.php on line 120
Zasláno: 10:40 6.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
19:07 19.9.2009 Skupina:
21
|
Dobrý den.
Chci zeptat jestli je možné tento modul Ship2pay 1.3.9 použít na novou verzi Zencartu 1.5.0 nebo 1.5.1. Zkoušel jsem úpravy zde uvedené a stále se položka (Provázání modulů plateb a dopravy) v adminu neobjevuje. Jakou případně používáte alternativu k modulu Ship2pay. Děkuji
Zasláno: 23:52 19.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
20:10 5.8.2013 Skupina:
16
|
Zdravím Sephontaine,
Ship2pay musí být nainstalován v těchto souborech: includes/functions/extra_functions/ship2pay.php includes/filenames.php includes/extra_datafiles/ship2pay.php includes/database_tables.php includes/classes/payment.php admin/ship2pay.php admin/includes/languages/czech/ship2pay.php admin/includes/languages/czech/extra_definition/ship2pay.php admin/includes/extra_datafiles/ship2pay.php a v DB tabulky: admin_pages admin_pages_to_profile ship2pay potom funguje bez problému. Zkus to a dej vědět. mandala
Zasláno: 11:22 20.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
21
|
Tak jsem to zkoušel, ale v tomto modulu Ship2pay 1.3.9:
se mi nedaří najít tyto soubory: includes/functions/extra_functions/ship2pay.php includes/filenames.php includes/extra_datafiles/ship2pay.php includes/database_tables.php includes/classes/payment.php admin/includes/extra_datafiles/ship2pay.php bohužel jsem tyto uvedené soubory tam nenašel. Kde pak je prosím najdu. Vyzkoušel jsem několik postupů a stále mi to nefunguje. Proto teď popíšu jak jsem postupoval: Takže jsem nakopíroval soubory (ze složky catalog) z archivu Ship2pay 1.3.9 do zencartu 1.5.1. Po té jsem provedl tyto upravy: 1) v souboru /includes/database_tables.php nakonec jsem přidal define('TABLE_SHIP2PAY', DB_PREFIX . 'ship2pay'); 2) v souboru /includes/filenames.php nakonec jsem přidal define('FILENAME_SHIP2PAY', 'ship2pay.php'); potom jsem nahrál ship2pay.sql. Jenže se mi položka (Provázání modulů plateb a dopravy) v adminu neobjevuje. Nevím co dělám špatně. Asi jsem něco v postupu přehlídl. Nevíš prosím tě co jsem zapomněl upravit. Děkuju
Zasláno: 16:30 20.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
21
|
Ještě teda jako 3 krok jse udělal tohle:
3) Open the file /includes/classes/payment.php Find the following line: (about line nr 33) $this->modules = explode(';', MODULE_PAYMENT_INSTALLED); replace that single line with: require(DIR_WS_CLASSES . 'ship2pay.php'); $my_ship2pay = new ship2pay; $arrship=explode('_',$_SESSION['shipping']['id']); $ship2pay_mods = $my_ship2pay->get_pay_modules($arrship[0]); if (zen_not_null($ship2pay_mods)){ $this->modules = explode(';', $ship2pay_mods); }else{ $this->modules = explode(';', MODULE_PAYMENT_INSTALLED); }
Zasláno: 18:08 20.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
20:10 5.8.2013 Skupina:
16
|
Ahoj,
Tyto soubory najdeš v připojeném souboru: includes/functions/extra_functions/ship2pay.php includes/extra_datafiles/ship2pay.php includes/classes/payment.php admin/includes/extra_datafiles/ship2pay.php a tyto jsou v Zencartu, tam si doplníš soubor ship2pay, ale tak jak je to tam napsané: includes/filenames.php includes/database_tables.php mandala
Zasláno: 19:59 20.10.2013
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.