Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Objednávka bez registrace |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
10:13 23.6.2011 Bydliště brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
75
|
Zdravím,
naistaloval jsem modul objednávky bez registrace pro verzi 1.5.1.. V Adminu, v konfiguraci mi přibyla položka COWOA, ale je prázdná, nelze tam tedy cokoli nastavit a objednávka bez registrace jako taková samozřejmě nefunguje. Nevíte někdo, kde může být chyba? Díky moc.
Zasláno: 13:14 30.7.2013
|
|
Přenos |
Re: Objednávka bez registrace |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
75
|
Tak už jsem to vyřešil:
Poprvé jsem do ZEN 1.5.1. naistaloval COWOA 2.4, která má podle zencart.com být právě pro verzi 1.5.1. Niméně je v ní asi něco špatně, přeinstaloval jsem obchod, nahrál verzi COWOA
Zasláno: 18:23 2.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
75
|
Tak už jsem to vyřešil:
Poprvé jsem do ZEN 1.5.1. naistaloval COWOA 2.4, která má podle zencart.com být právě pro verzi 1.5.1. Niméně je v ní asi něco špatně, přeinstaloval jsem obchod, nahrál verzi COWOA
Zasláno: 18:23 2.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
75
|
Nějak jsem se umáčkl.... Takže: přeinstaloval jsem obchod, VYPRÁZDNIL DATABÁZI a nahrál verzi COWOA 2.2.
A teď už všechno fachá, jak má. Viz www.kolobezka.com/shop , ale ještě není hotový.
Zasláno: 18:25 2.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
75
|
Nějak jsem se umáčkl.... Takže: přeinstaloval jsem obchod, VYPRÁZDNIL DATABÁZI a nahrál verzi COWOA 2.2.
A teď už všechno fachá, jak má. Viz www.kolobezka.com/shop , ale ještě není hotový.
Zasláno: 18:25 2.8.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Dle mých zkušeností stačí přestat registraci nazývat slovem REGISTRACE, protože to zní úředně a závažně závazně.
Stejně je to kec, že nejsou registrovaní (jejich údaje jsou uloženy pro účel vytvoření objednávky a dodání zboží tak jako tak, takže jestli jim na registraci nevadí tohle, tak potom co, leda ten zlý TEMNÝ oblak REGISTRACE, o kterém vědí jen to, že ho nechtějí).
Zasláno: 14:44 24.8.2013
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
|
to doraz: gratulujem, v dnešnej dobe použiť font comic sans je naozaj niečo originálne
to adamec: presne, v zencarte je to len psychologický problém, ovšem v sofistikovaných systémoch je objednávka bez registrácie FAKTICKY bez registrácie
Zasláno: 21:25 27.9.2013
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.