Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
1 text pro více zboží pomocí ext. souboru. Jak na to? |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
9:47 3.6.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
6
|
Zkoušel jsem pomocí php přes include, ale ve zdrojovém souboru mi to vypsalo, celý zápis, takže se vykašlal na php a bere to jako html.
toto je výňatek ze zdrojaku: </span></font></div> <?php include "../../../../../../web/vlastnipopis/popisoken.txt"; ?> <ul style="margin: 0px 0px 0px 10px; padding: 0px;"> Přidal jsem to v kategorii zboží, klasicky v popisu zboží, akorát jsem se přepnul do zdrojáku, abych to tam vložil. Máte někdo nějaké řešení? Jde mi o to, že se mění jen rozměry a v případě změny textu, bych musel měnit text zvlášť u každé položky, takhle změním jen text v externim souboru. Díky za rady
Zasláno: 15:51 12.7.2011
|
|
Přenos |
Re: 1 text pro více zboží pomocí ext. souboru. Jak na to? |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
2:28 15.2.2009 Skupina:
76
|
Kludne na to môžeš využiť aj page 2,3,4 v súbore
tpl_product_info_display.php najdi toto: <!--bof Product description --> <?php if ($products_description != '') { ?> <div id="productDescription" class="productGeneral biggerText"><?php echo stripslashes($products_description); ?></div> <?php } ?> <!--eof Product description --> a nahraď týmto: <!--bof Product description --> <?php if ($products_description != '') { ?> <div id="productDescription" class="productGeneral biggerText"><?php echo stripslashes($products_description); ?> <?php require(zen_get_file_directory(DIR_WS_LANGUAGES . $_SESSION['language'] . '/html_includes/', FILENAME_DEFINE_PAGE_2, 'false')); ?> </div> <?php } ?> <!--eof Product description --> prípadne tam môžeš dať podmienku a bude sa to zobrazovať iba v určitej kat.
Zasláno: 17:04 12.7.2011
|
|
Přenos |
Re: 1 text pro více zboží pomocí ext. souboru. Jak na to? |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Když chceš vkládat php, vkládej ho do souboru php na ftp, ne do dat v databázi jako jsi to zkoušel.
Zasláno: 2:00 13.7.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.