Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Cena atributu v e-mailu. |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
140
|
Ahoj,
potreboval bych poradit zda nekdo nevi kde nastavit, aby mi do e-mailu chodila i cena atributu. V administraci u objednavky to vsechno vidim, ale e-mailem mi to neprijde - ta cena tam chybi - nevite jak to pridat? Takto mi to chodi bez te ceny (ten priplatek za atribut tam chybi): Zboží ------------------------------------------------------ 1 x lamelový rošt Twinpak (843320) = 1.660,32 Kč Rozměry Rozměry - 180x200 cm Příplatek: ------------------------------------------------------ Mezisoučet: 1.660,32 Kč Dekuji za vsechny rady a namety.
Zasláno: 19:06 24.6.2011
|
|
Přenos |
Re: Cena atributu v e-mailu. |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
140
|
Ahoj,
tak jsem vyzkousel presnou demo instalaci viz zde: http://demo.zserver.cz/zencart/ a urcite nemam chybu ve svem e-shopu a ty ceny atributu to opravdu e-mailem neposila - v administraci u objednavky to je presne videt, ale e-mailem to neprijde. Napadli me tyto moznosti jak to obejit tak se zeptam zda v zencartu existuji tyto nahradni moznosti: 1/ da se to nekde konfigurovat zasilani i cen priplatku za atributy e-mailem ? 2/ lze nekde nastavit, aby se posilali objednavky automaticky i v .pdf - hlavne tak jak to je v administraci ? 3/ existuje moznost zalozit uzivatele, ktery bude moci do administrace jen nahlizet a nebude mit prava administratora ? Dekuji za vsechny rady a typy. Myslim, ze se to nekomu dalsimu muze taky hodit.
Zasláno: 8:24 25.6.2011
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.