Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
jedna cena dopravy za jeden balík |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
18:09 15.2.2010 Bydliště co?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
122
|
nazdárek lidé,
mám např. dva produkty. první produkt má 2 kusy v jednom balíku (v administraci je to ve zboží kolonka počet v balení) a druhé zboží má 4 kusy v jednom balení. no a já potřebuji nastavit dopravu tak, aby se mi za jeden balík účtovalo 100 kč. např kdyby si zákazník objednal u prvního zboží 8 ks = 4 balíky = 400 kč, u druhého zboží 8 ks = 2 balíky = 200 kč. kolik hodin a za kolik by asi odhadem trvalo doprogramovat do includes/modules/shipping/zones.php ke kalkulační metodě k váze, ceně a položce další cuplík balení?
Zasláno: 16:25 12.4.2011
|
|
Přenos |
Re: jedna cena dopravy za jeden balík |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Nezakládej s tím stále nová témata.
Zasláno: 16:38 12.4.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
jo, toto bylo naposledy.
to tu není žádný programátor?
Zasláno: 22:59 12.4.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
Nejspíš se nikomu nechce dělat něco, co zen umožňuje.
Zasláno: 23:16 12.4.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
dobře, napíši zde čtyři produkty.
první. hmotnost 14 kg, počet kusů v balíku 1. druhý. hmotnost 0,5 kg, počet ks v balíku 2. třetí. hmotnost 5,6 kg, počet kusů v balíku 4. čtvrtý. hmotnost 16 kg, počet kusů v balíku 2. člověk si musí objednat minimální počet kusů podle balíku, tzn. u prvního si musí objednat min. jeden kus, u druhého min. dva ks, u třetího min. čtyři kousky a u čtvrtého dva kousky. no a teď mi napiš jak to udělat, abych za jeden balík dostal 100 kč za dopravu, za dva balíky 200 kč, za tři 300 kč atd.
Zasláno: 9:59 13.4.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
tak jak? jestli víš, tak prosím napiš. a jestli ne, tak taky.
jo a mám to ještě rozděleno na zóny tj. pro jinou zem jiná cena dopravy, takže používám zones.php.
Zasláno: 18:22 13.4.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
Ano, je to prosté jak bulharská striptérka a už jsem to psal
- zadej váhu tak, aby váha byla pro 1 balík vždy 1 kg nastav si tabulku ceny dopravy 1 balík 100, 2 balíky 200 atd. pokud potřebuješ zachovávat údaj o skutečné dopravní váze, použij přidaná pole by peterb a v jednom z nich si tu váhu veď. uvědom si, že když je to políčko nadepsané váha, nemusíš do něj nutně psát přímo váhu, je to jen číselný údaj, který můžeš využít jak chceš nebo potřebuješ a jestli se jmenuje hmotnost nebo třeba pepa z depa, je to uplně jedno ..
Zasláno: 19:00 13.4.2011
|
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
jo takto. hmm. pěkně jsi to přelstil. klobouk dolů. ta váha se, ale zobrazuje v závorce u dopravy. jak to vypnout?
myslíš aditional product fields by peterb? máš to? já to nemůžu nikde ke stáhnutí najít.
Zasláno: 22:12 13.4.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007 Skupina:
121
|
je tu, len si daj vyhladat aditional a najdes aj link na stiahnutie
Zasláno: 11:33 14.4.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
to jsem samozřejmě zkoušel než jsem si o to řekl. zkoušel jsem to najít i na zencartu.com a v googlu, ale stále to nemůžu ke stáhnutí najít.
Zasláno: 12:18 14.4.2011
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.