Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Tak co Vánoce? |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
382
|
Jak vám to jde? U nás propukla naplno vánoční sezóna tak před týdnem a od té doby v jednom kuse jen fakturujeme a balíme, jsme na několikanásobku balíků denně oproti zbytku roku
Zasláno: 17:42 24.11.2010
|
|
Re: Tak co Vánoce? |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:44 19.3.2010 Bydliště ČR
Skupina:
173
|
U mně taky fofr, už jsem udělal 1 prodej a mohl jsem mít i druhý, kdybych měl požadované zboží skladem Ovšem mám poněkud specifické zboží a samostatně jej prodávám jen minimálně, v naprosté většině případů společně se službou (instalací).
Zasláno: 18:57 24.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Zatím musím říct, ve srovnání s loňskými vánocemi mnohem nižší nárusty, spíše jsem v prodejích vystoupal během roku na někde až nečekanou úroveň převážně díky hluboké optimalizaci a dosažení pozic na prodejní klíčová slova. Teď je nárust cca 40%, ale loni to šlo klidně na trojnásobek, i když to v prosinci třeba ještě přijde až budou frustrované masy honit zboží skladem :)
Přičítám to tomu, že o vánocích kupují lidé zboží označené skladem i tam, kde by normálně třeba nenakoupili a také nakupují věci, které během roku nekupují vůbec.
Zasláno: 19:32 24.11.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
222
|
Ku proti lonsku zatim klid. ... ale treba to jeste prijde :) Loni jsme zacatkem listopadu uz nestihali...
Zasláno: 21:08 24.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010 Skupina:
303
|
Tohle jsou moje prvni Vanoce, bezne posilámé zatím 3-6 balíků denně, nyní jsem jich posílal rekordní počet a to 17 balíků za den. Uvidíme dále.
Zasláno: 7:03 25.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:52 28.5.2009 Skupina:
110
|
Celý letošek byl slabší než loni, ale už v říjnu byl velký nárust, listopad také vypadá rekordně, takže nakonac asi bude tento rok lepší než loňský. A to jsem opravdu nečekal.
Zasláno: 8:32 25.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
|
Citát:
U nás slabší nebyl, spíš se jen trochu změnilo nejobjednávanější zboží a obecně struktura objednávek. Počet objednávek z loňského roku jsme letos překonali už dávno
Zasláno: 9:27 25.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
110
|
Tak to gratuluji. Máme ještě kamenný obchod, a tam nám tržby letos klesly o 40%. Peklo! Takže obchod zavíráme a přesouváme se na net.
Zasláno: 9:57 25.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
RadekP: Toho kamenného obchodu je škoda, kdyby to trochu šlo, doporučuji ho zachovat. Je to dobré pro odbourání zákaznické nedůvěry.
Zasláno: 10:27 25.11.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
110
|
To je mi jasné, ale celý rok jsme nosili peníze do práce, a to nejde dělat věčně. Tady v Ústí to je strašně zabrzděný.
Zasláno: 10:57 25.11.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.