Prohlížení tohoto vlákna:
3 Anonymní uživatelé
Re: www.touch-it.cz |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
|
jj ale dodrž strukturu složek takže future_zen\common\tpl_footer.php
nakopíruj to tam z classic a až pak odstraň ten řádek on tenhle templat upravuje jen pozadí přes css a nemá žádné tpl soubory
Zasláno: 14:10 27.5.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:50 20.5.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
82
|
Citát:
ok tak to pomohlo diky jeste se mi mrkni na tohle:je tam nekde obrazek: jak je to sedy tak potrebuji poradit jak to upravit, aby to vypadalo nejak takhle... po uprvae v tpl_footer se mi smazal obrazek ale text uvod tam je ten bych potreboval taky smazat..+ se mi posuunul copyright
Zasláno: 16:28 27.5.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
|
zkus si tam dát tohle
<?php /** * Common Template - tpl_footer.php * * this file can be copied to /templates/your_template_dir/pagename<br /> * example: to override the privacy page<br /> * make a directory /templates/my_template/privacy<br /> * copy /templates/templates_defaults/common/tpl_footer.php to /templates/my_template/privacy/tpl_footer.php<br /> * to override the global settings and turn off the footer un-comment the following line:<br /> * <br /> * $flag_disable_footer = true;<br /> * * @package templateSystem * @copyright Copyright 2003-2005 Zen Cart Development Team * @copyright Portions Copyright 2003 osCommerce * @license http://www.zen-cart.com/license/2_0.txt GNU Public License V2.0 * @version $Id: tpl_footer.php 3183 2006-03-14 07:58:59Z birdbrain $ */ require(DIR_WS_MODULES . zen_get_module_directory('footer.php')); ?> <?php if (!$flag_disable_footer) { ?> <!--bof-navigation display --> <div id="navSuppWrapper"> <div id="navSupp"> </div> </div> <!--eof-navigation display --> <!--bof-ip address display --> <?php if (SHOW_FOOTER_IP == '1') { ?> <div id="siteinfoIP"><?php echo TEXT_YOUR_IP_ADDRESS . ' ' . $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?></div> <?php } ?> <!--eof-ip address display --> <!--bof-banner #5 display --> <?php if (SHOW_BANNERS_GROUP_SET5 != '' && $banner = zen_banner_exists('dynamic', SHOW_BANNERS_GROUP_SET5)) { if ($banner->RecordCount() > 0) { ?> <div id="bannerFive" class="banners"><?php echo zen_display_banner('static', $banner); ?></div> <?php } } ?> <!--eof-banner #5 display --> <!--bof- site copyright display --> <div id="siteinfoLegal" class="legalCopyright"><?php echo FOOTER_TEXT_BODY; ?></div> <!--eof- site copyright display --> <?php } // flag_disable_footer ?>
Zasláno: 19:47 27.5.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
82
|
Diky moc ten napis je fuc, jen se mi jeste mrkni na te obrazek:
bud aby te header_bg.jpg byl primo u te categorie atd a nebo tav lozit ten svetlej pruh jako pozadi...nemas nejaky reseni?
Zasláno: 22:15 27.5.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
82
|
Kdo mi pomuze upravit ten template jak je na tom obrazku jsem ochotny i prispet na rozvoj tohoto webu....
Zasláno: 20:11 29.5.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.