Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Ověřeno zákazníky - zpětná odezva Heureka.cz |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Citát:
Tak jak píšeš, nic ti nebrání to ještě třídit :) Jen snad smluvní podmínky Heuréky, je tam psáno něco ve smyslu, že nemáš ovlivňovat výsledky předvýběrem zákazníků. Na druhou stranu je tam psáno, že máš kontrolovat zákazníky jestli u tebe nemají zakázáno zasílání mailů. Vše by se to dalo udělat na prvního zákazníka př. + ev. třídit podle refereru. Taky můžeš nabrat nějaké reference a stopnout to.
Zasláno: 11:26 23.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
189
|
To třídění podle refereru mám od Heureky povoleno.
Zasláno: 12:50 23.2.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
189
|
Citát:
Jedna věc je kolik ti přijde návštěvníků a druhá věc je konverze. :) Z fóra ti chodí spíš čumilové, z vyhledavačů zboží by měla být konverze podstatně vyšší. Co se týče ochrany zákazníků, taky jsem se na to ptal a bylo mi řečeno, že s nimi dál nic nedělají a vše mají prokonzultováno s ÚOOU.
Zasláno: 13:11 23.2.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007 Skupina:
172
|
Zdravím, prosím o pomoc....
v návodu od heureky je napsáno: Uložení informace o provedené objednávce se provádí zavoláním následující adresy: http://www.heureka.cz/direct/dotaznik/objednavka.php?id=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&email=jmeno@email.cz&itemId[]=206210&orderid=123456 Orderid = vaše číslo objednávky, kterým bude označen vyplněný dotazník (celé kladné číslo) Doplnila jsem tedy do kodu:
Je to tak správně? Protože v administraci na heuréce se mě číslo objednávky nezobrazuje. Nejsem programátor, jen jsem to tak logicky poskládala... Prosím poraďte jak to číslo objednávky tam dostat... Díky
Zasláno: 12:57 6.12.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
|
doplnění orderid je v pořádku, pokud jsem něco nepřehlédl. ale je potřeba ještě mít doplněno ID což asi soudím je ID klienta u heureky (místo těch xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx).
Heureku jako takovou moc neřeším takže nevím detailně jestli to je všechno nebo bude potřeba ještě někde něco upravit.
Zasláno: 23:44 6.12.2014
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007 Skupina:
172
|
Díky, nakoplo mě to
Zkusila jsem si tam dát "echo" a ode mne odchází:
xxx... je ten klíč já posílám &orderid[]=7571 a když jsem znovu vše překontrolovala oni chtějí &orderid=7571 - takže, jsem tam omylem přidala ty hranaté závorky a teď je to OK
Zasláno: 10:29 7.12.2014
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.