Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: www.okdarcek.sk |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
Citát:
ty asi nečítaš príspevky iných, len tie svoje, čo ? ![]() ináč by si vedel, že Lioness je žena a minule "trochu" rozoberala hlavičky s usmiatymi akupujúcimi nadšencami. A dávam jej tak trošku za pravdu, tiež je mi blujno z takej nadšenej propagandy nakupovania. Ktorý koko...s bude skákať radosťou s taškou v ruke pri ceste z nákupu ? no nič, trochu OT, ale chcel si to.... ![]()
Zasláno: 7:21 29.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
260
![]() |
to RadekP: Minulý týden jsem nakoupila maintenace na software, která mě přijde na cca 150 tis. nemáš představu jak šťastná jsem, že jsem musela utratit tolik peněz.
![]() Šťastná jsem když si věci, které si koupím můžu užít, samotný nákup je pro mě relativně frustrující záležitost, mám si to koupit, nemám si to koupit, budu mít na to čas si to užít, co s tím, když mě to tu bude ležet ......... ![]() to minales: Ta slečna co tam máš, vypadá jak totální blbka, to nahrává jen šovinismu nebo spíše sexismu. Dávám Melodicovi 100 bodou za "blujno" to je krásný slovo. "Old Spice nepoužívám, protože jsem žena." ![]()
Zasláno: 9:36 29.11.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
19:30 3.2.2009 Skupina:
163
![]() |
Ale , ved máte pravdu ,ja ich tak vidím v tých nákupných centrách sú tak šťastné :) .Lioness , sorry netusil som ze si zena.
nO DOBRE dal ju preč.
Zasláno: 19:36 29.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
![]() |
Fakt? Já se po ženských nekoukám, já koukam po klukách (teda oni jsou to už starší pánové, ne že bych byla na starší
![]() ![]() Ale vždyť Lioness znamená lvice ![]() ![]()
Zasláno: 21:48 29.11.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.