Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Re: Parfumerka |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
18:36 18.1.2006 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
297
|
jAMIE: Diky za pochvalu. Pouzil jsem Zen, protoze je prece skvelej Hlavne Zen perfektne znam, tak proto. Navic ma skvelou administraci a koncepci celkove. Je pravda, ze jsem musel hodne upravovat skripty, ale hlavne kvuli tomu vzhledu. Do jadra jsem zase az tak moc uz nevrtal. Asi nejvetsi orisek bylo vymyslet to chovani kategorii vuci vyrobcum.
Zasláno: 8:52 11.4.2006
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
19:59 2.1.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
34
|
..JJ fakt moc pekny, a i tonove pekne posazeny . .. nahodou jsem tuknul :. http://parfumerka.cz/index.php?main_page=shopping_cart&manufacturers_id=26&sort=20a
drobna chybka: Warning: imagejpeg(): Unable to open 'images/watermark/carolina-herrera-212-sada-30.jpg' for writing in D:\www\pes\parfumerkacz\www\includes\functions\extra_functions\functions_images.php on line 372 Jinak fakt decentní..
Zasláno: 9:14 11.4.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
297
|
tom: Diky. O tom vim, nejsou tam na nekterejch adresarich jeste nastaveny prava pro zapis. To je problem na Psiscu, kdysi jsem tu o nem psal. Jsou to lamy :-/
Zasláno: 11:02 11.4.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
11:45 5.4.2006 Bydliště Olomouc
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
103
|
čau
fakt nádhera. překrásnej obchod. musim se přiznat že trošku závidim jednoduchost, styl, elegance jestli můžu jednu poznámku, tak jediný co bych změnil je při zobrazování pánskejch parfémů t barva pruhu pod názvem výrobce. dal bych tam něco decentnějšího (tmavšího). prostě fialová mi nepřipadá jako chlapská barva ale každopádně - perfektní
Zasláno: 15:29 12.4.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
297
|
Sesijama: Dik za pochvalo. Ta fialova, ono to zalezi na tom, na jakym monitoru se na to clovek kouka. Na LCD to nevypada spatne. Ale hlavne ... nechtelo se mi jeste delat CSS aby rozlisovalo v jake je kategorii. Uz tak tam moc z puvodniho Zenu nezbylo
Teda abych se priznal, on to neni uplne cistej Zen. Mam svou vlastni distribuci Zenu, ktera je hoooodne prekopana a jeste porad ji dal upravuju. Ale i presto je porad kompatibilni se puvodnim Zenem aspon co se tyce pluginu a z vetsi casti i struktury databaze.
Zasláno: 16:43 13.4.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.