Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Balení - folie, lepící páska |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
12:10 5.7.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
40
|
no je take treba poznamenat jednu velmi dulezitou vec tj. ze se srecky delaji v nekolika provedenich a to tzv. opticka -> vysoce prodejna a ta druha :D tedy rozumejte: sirsi trubka s nisim navinem za nizsi cenu (nedoporucuji, neusetrite) a nebo mesi primer trubky a na ni vyssi navin (vice "km" folie) - cena o neco vyssi, ale z jednoho kartonu - 6 roli zabalite mrak veci.
Mimochodem Cena přípravy tisku a štočku se platí pouze při prvním tisku dané grafiky v ekobal.cz: Jedna barva – 700,-Kč Dvě barvy – 1 000,-Kč Tři barvy – 1 600,-Kč a cena tisku je stejna pro všechny tri varianty tisku, doprava zdarma samozrejmosti. Pokud budete chtit, rad predam kontakt na jejich skveleho zastupce, kterej umi snad i nemozne :D Ja si ho nemohu vynachvalit
Zasláno: 1:44 15.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Podle mě je nejlepší přepočítat strech folii na kilogram a je, pokud se váhu dozvíte. Případně je potřeba se zajímat jak o návin, tak i o tloušťku folie.
Zasláno: 8:24 15.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
1070
|
tak paja kozorohu to rozsekl - konečně sem napsal to co se někteří snaží košatě vysvětli a já vím už od začátku a bral jsem to jako samozřejmost - je důležitý se podávat na sílu (tuším že jsou 3 velikosti a střed je 20), návin a šířku
Zasláno: 9:24 15.7.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
2124
|
Jasně, stručně výstižně víc na TNNNNN.CZ :)
Ne vážně, jen jsem vycházel z toho co napsali ostatní a ze zkušenosti bráchy, který dělal poptávku u více firem a nakonec si to přepočítal na kg a bylo to hned jasné.
Zasláno: 10:35 15.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
|
Citát:
Štočky je snad samozřejmost, pokud někdo nabízí podobný tisk bez extra ceny za štoček tak to znamená jen tolik, že to mají rozpočítané do kusů a oškubou vás při větší objednávce Mimochodem jsem u nich ale nikde zatím nenašel jaká je vlastně maximální délka vzoru pro potisk a jestli třeba štoček dlouhý 5cm stojí stejně jako kdyby měl 20cm... Máš sám zkušenost s potisknutou páskou? Já od nich beru tuhle: http://www.eobaly.cz/produkt/paska-samolepici-pp-48x66-havana/ , je sice dražší, ale drží jak čert - takže jí zase není taková spotřeba jako nějaké levnější. Ale vzal jsem od nich potisknutou pásku 'křehké' a ta nijak extra nedrží. Tak se trochu bojím, že pokud bych si to nechal potisknout tak mi ta páska nebude zdaleka držet tak, jak to co kupuju teď. A pokud si mám vybrat pevnou pásku nebo hezkou potištěnou pásku, tak s ohledem na to co kolikrát posílám rozhodně volím tu pevnou variantu
Zasláno: 12:19 15.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:35 11.3.2014 Skupina:
1
|
Zdravím,
folie a lepící pásky nakupujemewww.mojeobaly.cz, mají příznivé ceny a většinu sortimentu mají skladem.
Zasláno: 18:41 11.3.2014
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.