Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Re: www.znackove.cz |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
Citát:
...no, tak to je iné kafe, skúšal som aj refresh, musím to kuknúť doma znova, v práci to vyzerá na všetkých mojich prehliadačoch, tak ako na obrázku od Teba... kuknem znova doma....samozrejme, toto vyzera naozaj efektne a pekne, 1* //chvýľu som si myslel, že je to operou, ale keďže vidím, že aj freeman súhlasí, že je to pekné, operou to nebude ![]()
Zasláno: 14:08 19.9.2007
|
|
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
1002997
![]() |
to Kovboj:
možná ještě jeden malý detail. Nebylo by od věci udělat obrázky k jednotlivým kategoriím a podkategoriím, protože se to v záplavě textu a obrázků z nabídky ztrácí (viz foto). Vím, že jsou i v boxu, ale když zákazník klikne, tak kouká hlavně na prostředek stránky, kde by se mu měli objevit ty podkategorie, ale tady je musí hledat... ![]() Nějak to zvýraznit...
Zasláno: 14:36 19.9.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
382
![]() |
Citát:
Uff, tak to jsem opravdu rád. Musím říct že první reakce na tu změnu ve smyslu že je to příšernost mě hodně vyděsila. V Opeře jsem to netestoval, ale počítám že by to neměl být problém. Je to v zásadě standardní CSS.
Zasláno: 14:43 19.9.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
382
![]() |
Citát:
melodic napsal/a: Máš pravdu, rozhodně to chce zvýraznit. Díky za upozornění, zkusím něco vymyslet.
Zasláno: 14:45 19.9.2007
|
|
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
1017
![]() |
tak neviem, aj doma to uz mam OK, sorry teda za ten prispevok, ale vtedy mi to naozaj ukazalo inak, nevadi, nic to nemeni na tom, ze je to pekne...!
Zasláno: 20:29 19.9.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
1389
![]() |
Hoj, zkouším něco podobného s těma obrázkama, ale vůbec mi to nechce valit pod IE (jakýkoliv). Ve FF to valí v pohodě. Mám na mysli střídání obrázků po najetí.
Měl jsi někde nějaký problém s IE?
Zasláno: 20:47 1.4.2008
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.