Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Re: Amsterdam-poppers.com - užívejte zábavy |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Prošel jsem si pár příspěvků a nepřipadá mi, že by Dedek moc kritizoval.
Nicméně ikdyž mám názor jakýkoliv, tak bych asi volil jemnější tón :) . Ovšem trošku jste si naběhl sám: Citát: Díky všem. Vůbec se neomezujte v kritice. Dost toho vydržím. Ale k věci: dle mého názoru 1)sladit grafiku a odstranit chyby v html (sám mám absolutně negrafické cítění a potřeboval bych s tím pomoct :) ) myslím, že je tam až přehršle boxů a ptákovin 2)tak jak tu bylo řečeno ze stránky není jasné co prodáváte 3)vypadá to, že stránka má být laděna jako "úleťácká" trochu bych zvolnil, obyčejné zákazníky to odradí, ať prodáváte cokoliv (i er. povzb. prostředky) 4)odstranil bych slogany typu: Citát: Pokud v tom člověk nejede každý víkend, můžu opravdu doporučit, jinak je to samozřejmě sajrajt jako všechno :-/ ale dobrej nebo Citát: bychom Vám mohli odpovědět, připište prosím své telefonní číslo (nejlépe na pevnou). Díky.Na písemnou reakci nám dejte 48 hodin.Nemáme tu písařku, a tak odepisujeme, jen když je to výhodné. Poslední část mě opradu dostala. (jestliže je to napsáno v legraci, tak bych to zrušil, jestli to není v legraci, tak bych to taky zrušil. 5)zkuste si stránky pustit nejen v IE, ale také v mozille, nebo jiném prohlížeči (jsou tam chyby, kdy okna jsou mimo správných pozic, většinou se jedná o dopisované kódy) 6.)Citát: U mě nenašel bohužel nic konkrétního a ze vzteku, 7.)Citát: Když dáte mé jméno To asi o každém, kdo má neobvyklé jméno a pracuje na internetu. Je ale vidět, že se asi snažíte a postupně stránku zlepšujete, ikdyž se říká, že méně je někdy více. Toť ode mne vše. Hodně zdaru.
Zasláno: 18:00 7.2.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1888
|
No já bych se spíše pozastavil nad nabízeným zbožím. Se zajmem jsem si přečetl co to vlastně je, a úplně mě odrovnalo fórum.
Fakt hustý.
Zasláno: 18:19 7.2.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006 Bydliště Česká republika
Skupina:
319
|
S tím pozicovanim ma Kozoroh pravdu, i ta stránka na kterou odkazujete http://telefon.webpark.cz/webcam/ je v jiných prohlížečích než v IE rozhozená. Webů o problematice ohledně vzhledu stránek v prohlížečích je spousta. Podle mě by to chtělo vychytat nejprve tyto chyby a potom začít s grafikou.
Zasláno: 18:19 7.2.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
|
Citát:
Dobrota napsal/a: Citát: Dobrota napsal/a: Připojit soubor: FireFox1_5.jpg (0.00 KB) MSIE5.jpg (0.00 KB) MSIE5_5.jpg (0.00 KB) Netscape7_1.jpg (0.00 KB) Opera7_5.jpg (0.00 KB) Opera8.jpg (0.00 KB)
Zasláno: 18:32 7.2.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
1888
|
No s tou velikostí obrázků jsi to trochu přehnal, nééé
Jestli můžu poprosit, chtělo by to optimalizovat.
Zasláno: 18:41 7.2.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
990
|
Citát:
Omlouvám se a stydím :stud1:, doufal jsem, že se to tam vloží jenom jako odkazy a ne že se to narve přímo do stránky. Optimalizovat jsem to nechtěl kvůli detailům. Kdyžtak to vyhoď , vyjde to beztak nastejno.
Zasláno: 18:47 7.2.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
1:02 11.10.2005 Bydliště Hronov
Skupina:
383
|
jeee, kuci, tak co to tu provadite?
clovek tu jeden den nejni a vy tu rozjedete takovou melu uz je to tu jako na normalnim foru, ja mnel pocit, ze to sem nedojde, vsude jinde se lidi taky jenom hadaj a ted k webu, nepsal jsem k tomu zamerne nic, ale ted to udelam: 1. omlouvam se za zaujatost, protoze tohle je vazne sajrajt a bejt kompetetni, tak to postavim mimo zakon!!! 2. ani se mi nechce verit, ze to puvodne byl Zen takle to sprasit 3. ty keci okolo jsou vazne super, ale pro takto zamerene lidi a vzhledem k tomu ze to psal nekdo, kdo to pravidelne aplikuje na sobe, neni divu tot vse
Zasláno: 20:27 7.2.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
1888