Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: www.stekaciobchod.cz |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:23 9.10.2006 Bydliště LB
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1131
![]() |
Citát:
![]() No co se tyce uprav kodu tak to je pouze: 1) postranni box Navigace 2) postranni box pro přihlášení 3) dostupnost zbozi 4) levy sideboxy - mala uprava tridy Zbytek je pouze pres css, nebop me teda nenapada co dal bylo pomoci upravy kodu. Jinak na takovy upravy kodu atd je dobrej pspad. V tom neni co zkazit, vesmes.
Zasláno: 16:28 26.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1131
![]() |
A samozrejme jeste instalace modulu Better Categories....
Zasláno: 16:29 26.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:08 5.1.2007 Skupina:
19
![]() |
Dobře, v tom případě jsem asi neschopnej jinak. Pořád mi ale není jasné, jak zjistíš, jaké všechny DIVy, třídy a ID máš k dispozici a kde jsou pozicovaný... Nechci se pouštět zatím na tenkej led vynucenýho pozicování, protože nevím, co by se stalo ve chvíli, kdy třeba něco napozicuju relativně a pak v adminu změním pořadí prvků... Asi si budu muset začít malovat nějakou "mapu prvků na stránce", abych věděl, kde co leží...
Fakt pěkný, držím palce. Mně se teda líbily už i e-hodinky. Co mně ale trošku poslední dobou štve je ten doplněk Firefoxu pro vytáčení čísel přes Skype... Zohledňujete někdo to, že se Vám roztáhne telefonní číslo v kontaktech díky tomuhle doplňku?
Zasláno: 17:01 26.2.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1131
![]() |
Btw nainstaluj si do firefoxu Web Developer Tool...skvelej program na css atd. To ti prave ukaze co je jaka cast stylu atd. Ale musis najit verzi v cj. ww.czilla.cz. Jinak ten shop neni nic co by byly nejaky extra zasahy do kodu
Zasláno: 17:05 26.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1131
![]() |
A za jsem predtim zapomnel myslenku :(. Dalsi veci je taky to ze musis zkouset a zkouset. Kdybys videl prvni verzi e-hodinek, ktera byla online v provozu asi mesic tak bys tam moc dlouho envydrzel :)
Zasláno: 17:06 26.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
Citát:
Ak sa vyznáš v html, tak je to vlastne veľmi jednoduché, napr. v IE si v menu View daj source a zobrazí sa Ti kompletne HTML kód stránky a tam si môžeš nájsť všetky class a id pre ten ktory objekt, ak toto nezvladnes, tak potom by som sa vratil ku zakladu a presiel si html. vo FF je to tiez, akurat si nemôžem na rýchlo spomenúť, ale tuším to je view sourcecode, alebo take čosik. PS: ...tu poznamku o navratu k základom, neber ako urážku, je to myslené v dobrom!
Zasláno: 18:05 26.2.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1131
![]() |
Citát:
Zasláno: 18:13 26.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:08 5.1.2007 Skupina:
19
![]() |
Beru to v dobrým a bylo to to, co jsem potřeboval slyšet... Je to lepší než FireBug. Díky moc.
Zasláno: 22:03 26.2.2007
|
|
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
to hbxx: ...samozrejme, som nechcel písat, že toto je ta najúžasnejšia vec. ked sa pozriem na oba tvoje obchody, je jasne, ze vies o com rozpravas. su velmi pekne a osobne ich povazujem za jedny z najkrajsich tuna...iba som sa snazil dat navod, ktory vyhovuje mne, ja nemam problem z html a preto, ak si neviem dat rady, prezriem si kod a vacsinou najdem co je treba, ale prave som si nainstaloval css..nieco do FF a idem to skusit, mozno najdem alicinu 13 komnatu
![]() to petrvavrinec: ...som rad, ak som pomohol a drzim palce, obchod uz teraz nevyzera zle!
Zasláno: 22:24 26.2.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1131
![]() |
Citát:
Ja jsem se tam asi blbe vyjadril. Nebylo to mysleny tak ze bych chtel zpochybnit tvuj pohled a pouziti. Spis to melo bejt tak ze ja osobne z sourcecode nic moc nevykoukam (pac sem blbej jak hrebik ve zdi) ![]()
Zasláno: 22:45 26.2.2007
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.