Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
www.pc-levne.cz |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
17:50 4.2.2006 Bydliště Černčice u Loun
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
183
|
Zasláno: 19:35 29.3.2006
|
|
Re: www.pc-levne.cz |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
21:07 23.2.2006 Skupina:
82
|
Dobré ráno.
Mně osobně se hodně líbí menu, zbytek působí vcelku dobře, ale je to prázdné, dle mého. Chyba, které jsem si všiml: běžím na nb s rozlišením 1600x1200, při fullscreenu, to je až příliš roztažené, nemluvě o tom, že hlavička s tou linkou na tento rozměr není dělaná. Doporučuji řešení přess css, v ff a opeře je tušim něco jako max-width. u ie se to take nejak resim, ale zhlavy to nevim, daji se najit reseni v layoutech treba na http://css.interval.cz jinak fajn, to menu se mi libi. :)
Zasláno: 9:17 30.3.2006
|
|
Brady
|
|
---|---|---|
Brady
|
O této chybe vim a je to problem, ktery resim, ale stale mi to nefunguje tak jak bych potreboval..
max-width tam mam, ve firefoxu me to funguje..internet explorer tuto vec ale nepodporuje a tak tam mam _width: expression(document.body.clientWidth > 871? "871px" : "auto" ); ale me to ani s timto v IE nefunguje :-/ Kdyby jste nekdo vedel jak to osetrit, budu rad za kazdou radu.. Jiank jsem cekal vice ohlasu
Zasláno: 15:57 30.3.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
183
|
Neresil nekdo tento problém?? Jak to udelat aby to fungovalo i v IE??
Zasláno: 8:06 31.3.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
183
|
Tak uz jsem to vyresil, v css jsem vlozil toto:
.centershop { padding: 0px; margin: 0px auto; position: relative; text-align: left; color: #000000; width: 90% ; width:expression(document.body.clientWidth > 1024? "922px": "auto" ); max-width:922px; a vysledek si muzete u mne prohlidnout, me to maka, tak doufam ze bude i vam
Zasláno: 10:17 31.3.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
18:36 18.1.2006 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
297
|
Chtel jsem se Ti na to mrknout v IE7, protoze ten uz max-width podporuje, ale tak xpression s tim hybe, takze to nezjistim.
Zasláno: 13:21 31.3.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
183
|
No me uz to funguje v IE i ve Firefoxu, takze snad by v tom uz nemel byt problem..
Ale cekal jsem tedy vice kritiky
Zasláno: 18:19 31.3.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
|
Citát:
No tak jsi se už dočkal 1. BetterCategories není-liž pravda? Pořád ty samý problémy ve FireFoxu. Prostě klasika. První řádka je posunutá a nefunguje nad ní :hover. 2. Nemáš v css nastavenou velikost fontu pro boxík novinek. Taky klasika. Bude se muset nastavit extra. V IE 5+ je to dost ošklivý. 3. Udělejte si už konečně aspoň někdo pořádný ikonky do kontaktů. Já jsem doufal, že když tam dám takový hrůzy vošklivý, že si je každej hned předělá a vono se to šíří jak planý neštovice. Jinak pěkný. Pochvala před nastoupenou jednotkou. Dost jsi toho za těch pár tejdnů stihnul. Připojit soubor: bcomp1.jpg (11.81 KB) bcomp2.jpg (16.65 KB)
Zasláno: 18:50 31.3.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
|
Dědku, co je s tím BetterCategories?
Máte na to někdo už nějakou opravu? Jsem si kvůli tomu po dlouhý době zas nainstaloval Firefox (1.5.0.1) a nestačím se divit. Mám tam taky BetterCategories a koukám co je to ve Firefoxu za hrůzu , rozházený kategorie (u mne Produkty), když vyberu jednu z kategorií, tak se to rozháže ještě víc - úplný cik-cak. Pak když vyberu detail produktu, tak na spodní hraně obrázku (u zvětšit obrázek) mám nějakou pochybnou linku (opět jen ve Firefoxu) - nevíte někdo kde se mi tam bere? To jsou zatím dvě věci, kterých jsem si ve Firefoxu všimnul. Jak sladká byla moje nevědomost.
Zasláno: 20:28 31.3.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
183
|
Jj BetterCategories, vsimnul jsem se teto chyby az ted kdyz jsi na to upozornil..co s tim ale vubec nevim (
Je zajimave ze pokud se vybere nejaka kategorie, cele se to srovna Na ty novinky se samozrejme kouknu, to je celkem velka chyba Ikonky v kontaktu zmenim, kdyz se ti nelibi me ale celkem vyhovovali
Zasláno: 21:48 31.3.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.