Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Sugar CRM + ZenCart, a eTomite + ZenCart |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
20:52 20.12.2006 Bydliště Praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
15
|
Ahojky přátelé,
má někdo s tímto propojením zkušenost, nebo zda někdo někde na síti viděl existující propojení - na úrovni databáze. U eTomite myslím přímou integraci. Propojení eShoup s CMS systémem. Na eTomite pracuji a jsem s nim nadmír spokojen, teď přemýslím zda něco takového neezistuje, jelikož bych chtěl možností eTomite využít ve spolupráci se Zenem. Díkec za odpovědi... PS: ohledně SugarCRM by to chtělo více pokecat, je to zajímavé téma. Ahojda MoDDO aka D.rZoidBerg
Zasláno: 23:31 8.1.2007
|
|
Přenos |
Re: Sugar CRM + ZenCart, a eTomite + ZenCart |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
|
ja osobne bych se priklonil ke spolupraci etomite+zencart.
co se tyka SUGAR a Zen,nekdo to tady myslim resil ale ma to udajne trochu problemy s propojenim. s etomitem to bude pohoda.vid moddo?!
Zasláno: 7:25 9.1.2007
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
|
mnojo jenže tak trochu nechápu k čemu ti to bude? krom toho crm a cms je rozdíl asi jako jablka a hrušky
btw. do zenu jde dát i wordpress
Zasláno: 7:33 9.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16:26 5.1.2007 Skupina:
4
|
CMS a e-shop už existuje:
http://www.osc2nuke.com/ čiže CMS NUKE (napr.ver. 8.0) + najznámejší free e-shop osCommerce 2.2 , chodí to spoľahlivo
Zasláno: 11:29 9.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
|
Jasně, ale co vím, tak zencart funguje např. i v eTomite, Xoops apod. Ale tady jde o zencart a ne o osCommerci.
Zasláno: 12:15 9.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16:26 5.1.2007 Skupina:
4
|
To je dobré, že Zencart funguje aj CMS systémoch...
Ja nemám čas sa vŕtať v kóde, ale ako som videl admin Zencart a osCommerce, sú takmer podobné, hoci Zencart sa mi zdá prepracovanejší... najmä Access Admin zóna. Privítal by som keby Zencart bežal pod NUKE :;
Zasláno: 12:13 10.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
|
zkus pohledat na webu, někde jsem už zahlédl, že nějaký propojení na Nuka existuje. Jinak OSC a ZenCart už si podobný nejsou. Kdysi byl základ stejný, ale už je to fakt něco jinýho.
Zasláno: 12:20 10.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
20:52 20.12.2006 Bydliště Praha
Skupina:
15
|
Citát:
Citát:
To je pravda. A je pravda že ta zpráva mate, ale nechtěl jsem psát 2 dotazy. Mělo to být: 1. dotaz na Zen + Sugar CMR - Řízení vztahů se zákazníky (angl.orig. Customer Relationship Management ) 2. samostatný dotaz Zen + CMS - (angl. orig. content management system). Myšleno jako plnohodnotná a komfortní obsluha informací zveřejnovaných v rámci kompletního obchodu pod jednou doménou. BTW WordPress mě nezajímá :) ptal jsem se přímo na eTomite Právě můj případ... eTomite mám ověřený a strrrrašně se mi líbí a je opravdu kvalitní. Proto vytvřím možnou podporu. Ohledně CRM jsem chtěl pokomunikovat ohledně podpory managementu řízení vztahu se zákazníkem. Pěkně a profesionálně mít zvládnuté zákazníky, jejich zakázky, poptávky, přání, stížnosti, atd... Vím, ve většině případů to nikdo asi nepotřebuje, ale přeci se tu i najdou úspěšní eShopníci, kde jim obchod a samozřejmě i potřeby vzrůstají. Toť zatím vše přáítelé, ahojda MoDDO aka Dr. ZoidBerg
Zasláno: 21:08 10.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
23:08 9.12.2005 Skupina:
29
|
Sugar CRM me taky zajima, ale zatim jsem nemel moznost to pouzit, lepe receno na to, co jsem potreboval to bylo bud moc velike, nebo moc "jine" :)
Zasláno: 14:24 17.1.2007
|
|
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
11:48 17.6.2006 Skupina:
44
|
SUGAR CRM je docela super, sice jsem se natrapil než jsem jen nainstaloval spravně česky, ale po roce používání můžu říct že se to vyplatilo
Zasláno: 14:48 17.1.2007
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.