Prohlížení tohoto vlákna:
3 Anonymní uživatelé
Hlášení chyb, názory, design obchod založený na Zencart. |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Tak jsem to rozjel, ještě mi chybí někde obrázky, ale to během času.
Obchod se zabývá prodejem bazénové a saunové techniky. Adresa: www.a-pool.cz/obchod-eshop Protože jak známo, když něco vytváříte, tak ztrácíte soudnost a vidění nad vlastními výtvory, uvítám Vaše připomínky. Díky Pavel
Zasláno: 15:04 18.9.2005
|
|
Re: Hlášení chyb, názory, design obchod založený na Zencart. |
||
---|---|---|
Hojte, mno zacal bych u optimalizace obrazku Vase (tvoje) stránky mají 172kb coz je brutalne hodne z toho nejvetsi podil na tom maji prave obrazky, hlavne u tech kategorii staci ty obrazky zmensit na velikost jakou maji pri zobrazovani na webu.
Potom se mi moc nelibi box kategorie ze jsou nektery standartne rozbaleny, nevim jestli to je zamer, ale zabira to zbytecne dost mista. Potom bych ucesal scrolovaci okno ve stredu, taky docela neprehledny a myslim ze by na uvodni strance mel byt log pro registovany usery.
Tot ze startu asi zatim vse... alarmujici je hlavne velikost stranek.
Teda doufam ze jsem nekoho neurazil nebo tak to jsem nechtel ja vim ze s tim muselo byt hodne prace, tak se sim nezlobte chteli jste slyset nazor diky.
Zasláno: 16:16 18.9.2005
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
2124
|
V poho, od toho jsem to sem dal. Nad velikostí jsem se nezamýšlel. Proč myslíte, že 172kb je mnoho, je fakt, že se dřív říkalo, že stránky přes 100 kb jsou moc velké, nicméně si myslím, že pomalost je způsobena hlavně z čtení databáze. S obrázky zkusím něco udělat.
Rozbalení kategorií je záměr, protože tam směřuje můj hlavní prodej. Nicméně ještě uvidím. To rolovací okno jsem tam dal pro informaci o firmě jako takové. Bohužel nejsem přesvědčen, že se lidé budou moc vracet, což vyplívá z naší činnosti a rel. drahých výrobků. Zatím díky Pavel
Zasláno: 16:29 18.9.2005
|
|
||
---|---|---|
Co se tyce velikosti ne kazdy ma pevnou lajnu, tedy pokud nechcete nastevnika otravit dobou nacitanim stranek tak by meli byt co nejmensi, aby nemusel u Vas stravit pul hodiny nez se na neco podival. Tady jsou casy nacteni dle pripojeni:
Connection Rate Download Time 14.4K 134.12 seconds 28.8K 67.16 seconds 33.6K 57.59 seconds 56K 34.64 seconds ISDN 128K 10.75 seconds T1 1.44Mbps 1.12 seconds Co se tyce toho scrollu ja nemyslel dat to pryc jen to trochu zformatovat, preba by to potom ani nemuselo byt rolovaci.
Zasláno: 16:38 18.9.2005
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Mozna by pomohlo zkratit nebo zjednodusit nazvy kategorii, preba by to potom neodskakovalo na dalsi radek. Uz radsi nic nechci si delat nepratele.
Zasláno: 16:41 18.9.2005
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
2124
|
Kdo radí si nepřátelé nedělá :) ... s tou velikostí něco musím udělat ... s těmi kategoriemi také. Původně jsem chtěl mít v těch kategoriích obsažené klíčové slovo nebo slovní spojení. Ale něco s tím provedu.
Zasláno: 0:48 24.10.2005
|
|
Přenos |
Návštěvník
|
|
---|---|---|
Návštěvník
|
Projeď zdroják a vymazej všechny zbytečný freespace (whitespace), tvoří ti cca 1/4 zdrojového kódu
Zasláno: 20:45 28.10.2005
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Taky budu rad za Vase nazory a nalezeny chyby:
http://www.em-design.cz/shop/ Ja jsem vuci mymu shopu imuni tudiz nic nevidim.
Zasláno: 23:09 11.11.2005
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1389
|
Tenhle shop se mi fakt líbí a nemám k němu žádné připomínky. Dobrá práce!
Zasláno: 12:41 12.11.2005
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
jeeee tak to děkuju, nicméně ja jako autor asi nebudu nikdy spokojen
Zasláno: 16:47 12.11.2005
|
||
Přenos |