Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Foto u productu |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
10:53 21.10.2013 Bydliště Zlín
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
7
|
Ahoj... jelikož nejsem zběhlý v nastavení v Zen_Cart 1.5.1 tak prosím o informaci. Potřebuji dostat k jedné nabízené položce více zobrazovaných foto. Ikdyž jsem zadal pro e-shop foto s řazením _1 atd. tak e-shop vůbec neraguje... Poradí mi prosím někdo jak na to... Předem Díky moc.
Zasláno: 10:28 19.5.2014
|
|
Přenos |
Re: Foto u productu |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
11:45 6.6.2013 Skupina:
48
|
mame zapnutu podporu?
Admin->Catalog->Product Types->Product General->Edit Layout->Show Additional Image a vice zde http://www.zen-cart.com/content.php?100-how-do-i-add-multiple-images-to-a-product
Zasláno: 20:22 19.5.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
7
|
Díky za odpověď.
podpora je zapnuta. Jelikož přístup je přes několik podsložek tak jsem vytvořil přímější cestu, ale to také nic nevyřešilo. Soubory jsou pojmenovány konkrétně takto: D5L_sadaAgata20ks_01 Prošel jsem vše i na základě Vámi přiloženého odkazu a na základě něj jsem provedl výše zmíněnou zkoušku se složkami. Všechny foto mají zakončení "_1". Tady jsem udělal změnu a dal koncovku "_01". Pořád se to tváří jako bych změnu neprovedl. Jediná změna byla v tom, že pokud jsem tam dal ten nejmenší snímek tak se mi na konkrétní stránce produktu, pod fotkou a celým popisem, objevil rámeček, se stejnou fotografií, ale s vyšším rozlišením (větší). Omlouvám se, asi vypadám jako bl...., ale fakt si nevím rady. V příloze posílám sken obrazovky v pdf, kde bych prosil jen naznačit cestu nastavení. Jestli náhodou není tady zakopaný pes. Předem moc díky a přeji příjemný zbytek dne.
Zasláno: 12:12 26.5.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
7
|
Tak jsem provedl změny přesně dle návodu z Vámi vloženého odkazu.
- základní foto (bez podtržítka a číselné přípony) jsem vložil a přes rozbalovací roletu nastavil DVD. - ostatní foto přes FTP s podtržítkem a příponami _01, _02 atd. tak aby se řadily alfanumericky. !!! NEFUNGOVALO !!! Protože, sice se zobrazily i ostatní požadované fotografie, ale základní fotka (čili ta hlavní) u produktu se zase nechce po klepnutí zvětšit. Prozatím jsme to vyřešily tím, že jsme základní fotky s nejmenším rozlišením odmazaly a nahradily je fotkami zkopírovanýma ze složky large/DVD. Jen jsme odmazaly koncovku "_LRG". Problém tohoto postupu je, že se nám v hromadné nabídce produktů dané kategorie zobrazuje fotografie větších rozměrů... Tak pokud víte vy nebo někdo jiný jak danou věc vyřešit (možná i v nastavení "configuration/images") tak prosím napište. ... v příloze je sken obrazovky "configuration/images". Předem moc děkuji za ochotu a pomoc.
Zasláno: 7:49 28.5.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305