Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Hledáme zkušeného ... |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
22:38 7.4.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
4
|
Kolega narazil při konfiguraci Zencart na nějaký problém.Hledáme někoho zkušeného, kdo by za rozumnou odměnu poskytl konzultaci, pomoc.
Zasláno: 22:40 1.2.2014
|
|
Přenos |
Re: Hledáme zkušeného ... |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Když popíšeš problém, nejspíš se dočkáš i zdarma, nebo alespoň cenového odhadu.
Zasláno: 17:11 2.2.2014
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
16:00 18.3.2007 Bydliště Zlín
Skupina:
42
|
Ahoj, mohl bys dát na sebe nějaký kontakt? Máš pěkně upravené zobrazení zboží ve sloupcích, nabu MATRACE a já se to už 2 měsíc snažím dát nějak dohromady, ale stále to je špatné. Zkoušel jsem zde požádat o pomoc, ale nikdo mi neodpověděl. Pokud bys tedy mohl, budu velkým dlužníkem.
Děkuji ti.
Zasláno: 0:24 3.2.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
Ten můj je docela prasečina, spoustu věcí mám udělaných natvrdo, ale jde to udělat docela snadno editací modules/prouct_listing.php a v templates souboru tpl_tabular_display.php. Když vyjdeš z toho volně šiřitelného modulu:
http://www.zen-cart.com/downloads.php?do=file&id=3 tak to máš za chvíli hotové. Resp. editací těch dvou souborů si to doladíš, jenom si projdi soubory, které se na té stránce podílí, abys zjistil co je ve které proměnné a případně sis mohl doplnit SELECTy o info, které tam chceš zobrazovat ale v současných proměnných není k dispozici. Je to v modules/pages/index, oba dva, jak header.php, tak main_template_vars.php jsou tam od toho, aby se z db načetly všechny potřebné informace pro zobrazení product listingu a i category listingu, ale ten je tam celkem zřetelně oddělený. Jinak dva měsíce dobrý, fandim ti, ale o některé věci jsem se chabými znalostmi php pokoušel i déle a po odmlkách se k nim vracel, protože jsem věřil, že když je dotáhnu, tak mě to posune a vždycky to byla pravda.
Zasláno: 23:20 3.2.2014
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
4
|
Sorry, já sem nechodím a nepřišlo mi do mailu žádné echo. Pošli prosím na sebe nějaký kontakt. Zadal bych nejraději kompletní rozchození (patrně už moc nezbývá) a hlavně bych pak měl zájem o nějakou trvalejší spolupráci (aktualizace, prostě správu toho webu).
Zatím díky ...
Zasláno: 23:08 10.2.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
To se omlouvám, ale v mě známé budoucnosti bohužel nebudu mít na zprovozňování eshopu na zakázku čas. Můžu sem zajít v rámci jakéhosi relaxu a dobře mířenými radami vyvést někoho ze slepé uličky, ale práci si dotyčný musí udělat sám.
Zasláno: 23:19 10.2.2014
|
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
4
|
Díky moc, já jsem původně hledal jen radu, ale nakonec jsem to přehodnotil a hledám spíš někoho kdo by mi to spravoval.
Zasláno: 20:06 11.2.2014
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.