Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Novejsi verze PHP a MySQL |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
140
|
Dobry den,
provozuji ZenCart 1.3.7. na PHP 5.2.4-2 a MySQL 5.0.96 rad bych pouzil novejsi reseni a to PHP 5.3.10 a MySQL 5.5.31. Lze s timto provozovat zencart verze 1.3.7 pripadne na jakou verzi bych mel upgradovat? Existuje nejaky navod na upgrade na tuto verzi z verze 1.3.7 ? Dekuji moc za rady.
Zasláno: 20:47 15.5.2013
|
|
Přenos |
Re: Novejsi verze PHP a MySQL |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Pokud máš očetřenou funkci date_diff() již od přechodu na verzi php 5.1 nebo 5.2, tak by neměl být problém, jinak upgrade na 1.3.9 by byl ideální, ale zase nevím kdo má natolik poctivě oddělené upravené soubory, aby mohl jen tak přehrát fileset a pokračovat dál.
I když Zen sám je na tuto možnost výborně připravený.
Zasláno: 10:12 16.5.2013
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
140
|
Ahoj,
diky za radu takze udelal jsem toto abych to nemusel hledat: 1/ stahnul jsem si zencart 1.3.9h udelal upgrade databaze (soubory jsem nechal) a nemam problem bezet na MySQL 5.5.31 (ktera je pry nekolika nasobne rychlejsi nez 5.0 a e-shop bezi taky rychleji) 2/ upravil jsem soubory pro PHP 5.3 , protoze opravdu ho oficialne 1.3.7 a 1.3.8 nepodporuje viz navod zde: http://www.zen-cart.com/showthread.php?140960-PHP-5-3-Support-for-v1-3-8-a takze uz mi to na PHP 5.3 funguje tak uvidim zda najdu nejakou chybu, ale nejak nestandardne mi bezi SEO Url tak uvidim Dekuji za odpovedi a snahu.
Zasláno: 15:24 22.5.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
|
není to jen funkci date_diff(), ale i díky jiným věcem které jsou jiné a nebo jinak v php5.3 . Největší rozdíl je mezi php 5.2 a 5.3 . Přechody na novější verze PHP,MYSQL je vždy problém případ od případu. a taky podle hostingu jaké balíčky používá a jaké jsou nastavení atd. . pokud to někdo chce předělávat ze starší verze ZC na novější, řiďte se podporou verzi php pro danou verzi ZC.
php5.2 včetně tak max. ZC 1.3.8 nebo 1.3.9h php 5.3 už jen ZC 1.3.9h a 1.5.x
Zasláno: 23:53 25.7.2013
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.