Prohlížení tohoto vlákna:
3 Anonymní uživatelé
Re: xml generátor |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
15:06 10.10.2010 Bydliště nejdek
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
50
|
chci to včetně html, abych měl rovnou naformátovaný text...
mám právě 2eshopy, jeden ZenCart a na druhým mám jinej systém, ze zencartu potřebuju vytvořit xml soubor a na druhý shop to pomocí xml importovat...
Zasláno: 20:01 26.6.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
XML formát moc neznám, ale pokud vím, tak všechny tagy musí být řádně ukončeny. Také si nejsem jist, jestli nemusí být párové.
Teoreticky by se daly nahradit < a > entitou a pak to nahradit hromadně v databázi. Ale určitě se zde najde někdo, kdo ti to řekne tak jak se to dělá správně systémově přes XML i vč. html tagů.
Zasláno: 20:24 26.6.2011
|
|
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
Skupina:
50
|
nahrával sem to v tomhle formátu hromadně přes easy populate do zencartu, a zobrazuje se to správně, je to i takhle uložený v databázi, akorát nevim jak to dostat do xml abych to mohl dostat do dalšího eshopu...
Zasláno: 20:29 26.6.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
2:28 15.2.2009 Skupina:
76
|
cele toto :
$products_description = strip_tags($products->fields['products_description']); if (strlen($products_description) > 1800){ $products_description = mb_substr($products_description, 0, 1800) . ''; } nahrad tymto : $products_description = $products->fields['products_description']; ---------------------------------------------------------------------------- a toto <description>-" . clean($products_description) . "</description> nahrad tymto. <description><![CDATA[" . $$products_description. "]]></description>
Zasláno: 21:54 26.6.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
Skupina:
50
|
Díky, funguje to akorát tam máš za sebou 2 $ a má tam být jenom jeden..
Zasláno: 10:24 27.6.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
Skupina:
50
|
a ještě jeden problém, de nějak nastavit aby se importovala pouze určitá kategorie? vím že stačí kategorii zakázat, ale tohle není to správně řešení pro eshop v provozu...
Zasláno: 0:18 30.6.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
13:03 15.3.2011 Bydliště SR
Skupina:
22
|
Ahoj, ja by som potreboval jednu veľkú kategóriu vynechať z XML súboru. Nemám tam produkty v tvare aký žiada porovnávač a kým to urobím, nechcem brzdiť. Prosím o radu. Ďakujem
Zasláno: 10:17 1.7.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
13:40 27.7.2011 Bydliště Plzeň
Skupina:
1
|
Mám stejný problém, ale db je nastavená na utf-8-ci (některé sloupce jsou v -bin) a znaky se tam zobrazují správně. Set names jsem nikde nenašel. Můžete prosím poradit?
Zasláno: 13:42 27.7.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
22:13 31.7.2009 Skupina:
4
|
Zdravím, nemůže mi někdo poradit jak vytáhnout atribut z databáze do xml ( mezi <DELIVERY></DELIVERY> )
Mám udělanou dostupnost zboží formou atributu. Např namísto: velikost - XL - M mám: dostupnost - skladem - do 5 dnů Díky
Zasláno: 14:20 4.8.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Vnořeným selectem, bohužel si nepamatuju zpaměti sloupce v tabulce atributů, ale bude to ve smyslu:
$dostupnost = $db->Execute("SELECT "udajodostupnosti" from "tabulkaatributů" where products_id = "idprávěvypisovanéhozboží" limit 1"); získanou hodnotu potom vložíš mezi tagy delivery.
Zasláno: 14:26 4.8.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.