Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
1 doprava pro jeden balík |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
18:09 15.2.2010 Bydliště co?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
122
|
nazdárek lidé,
mám např. dva produkty. první produkt má 2 kusy v jednom balíku (v administraci je to ve zboží kolonka počet v balení) a druhé zboží má 4 kusy v jednom balení. no a já potřebuji nastavit dopravu tak, aby se mi za jeden balík účtovalo 100 kč. např kdyby si zákazník objednal u prvního zboží 8 ks = 4 balíky = 400 kč, u druhého zboží 8 ks = 2 balíky = 200 kč. nic takového jsem ve fóru nenašel, tak poraďte prosím.
Zasláno: 21:02 11.3.2011
|
|
Přenos |
Re: 1 doprava pro jeden balík |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
co? žádná odpověď?
stačilo by třeba: žádný doplněk neexistuje, muselo by se to spešl programovat, trvalo by to cca 5 hodin a za hodinu beru 300 kč.
Zasláno: 10:00 16.3.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
a takovou odpověď jsi čekal ???
Zasláno: 10:44 16.3.2011
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
čekal jsem aspoň nějakou odpověď. prostě dojít k nějakému závěru. i když to bude musíš si najmout programátora, který by to mohl sfouknout za 2 hoďky.
ty to vidíš jak?
Zasláno: 13:38 16.3.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Kdysi jsem si něco podobného dělal, byla to taková pakárna, že bych to nikomu ani nedával. No mě to mělo sčítat balíky a po určité váze rozdělit na dva. Nějaké nastavení je v administraci.
Každopádně pak jsem se na to vybodl a hodil do sideboxu dopravu a před odesláním to přičtu ručně.
Zasláno: 21:57 16.3.2011
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
moc nechápu: hodil do sideboxu dopravu a před odesláním to přičtu ručně.
vysvětli mi to trochu víc, prosím.
Zasláno: 12:05 17.3.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007 Skupina:
121
|
nazdárek lidé,
mám např. dva produkty. první produkt má 2 kusy v jednom balíku (v administraci je to ve zboží kolonka počet v balení) takze daj tomu dopravu zadarmo a cez atributy tomu prirad 100 korun naviac ako dopravu, ked das povinny atribut tak bez toho zakaznik neda do kosika tovar a mas to vyriesene. nie je to optimalne riesenie, ale myslim, ze ucel splni
Zasláno: 14:12 17.3.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Citát:
Při výběru platby mám psáno, cena je bez poštovného, přičteme Vám ji dle tabulky vpravo. Do sideboxu si dám jen ceník dle váhy a počtu balíků. Mám tak různorodé zboží z hlediska váhy a velikosti, že bych to nebyl schopen nikdy hodit do programu. Je jasné, že to někoho může odradit. někoho zase odradí to, že když objednává, tak nakonec se mu přičte něco, s čím nepočítal.
Zasláno: 14:56 17.3.2011
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
122
|
a kolik hodin by asi odhadem trvalo doprogramovat do includes/modules/shipping/zones.php ke kalkulační metodě k váze, ceně a položce další cuplík balení?
jo a když už jsem tady, nevím jak zprovoznit kalkulační metodu podle položky (item). do shipping table dám jen cenu za kus např. 180 a to mi nefunguje, tak prosím poraďte.
Zasláno: 17:23 6.4.2011
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.