Prohlížení tohoto vlákna:
3 Anonymní uživatelé
Ultimate SEO Urls 1.3.9 - problémy |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:27 9.1.2011 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
19
|
Ahoj,
ještě řeším problém s Ultimate SEO Urls 1.3.9, nainstaloval jsem ho a funguje - v konfiguraci vidím, mohu zapnout vypnout..ale eshop nefunguje - při kliknuti do kategorii mi vypíše server že stránku nenašel -
- takže adresu přepíše ale pak se sekne - nevím na čem.. Myslím si že je problém v .httconf - prosím o radu.. 1) kam přesně v adresáři ho mám dát? 2) když je adresa eshopu www.domena.cz/eshop/ jaká tedy bude relativní cesta k obchodu? 3) je možné že je na serveru zablokovaný mod_rewrite? 4) mohu toto rozšíření nainstalovat na zencart který má již v sobě ukázkové položky? 5) kde můžou být ještě problémy? Předem moc díky za rady..
Zasláno: 1:13 14.1.2011
|
|
Přenos |
Re: Ultimate SEO Urls 1.3.9 - problémy |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Najdi si vlákno ultimate seo, všechno je tam vyřešené. Na 1.3.9. normálně funguje, jen musíš dodržet přiložený návod a nezapomenout na .htaccess.
Zasláno: 12:50 14.1.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
19
|
Vlákno jsem pročetl a nenalezl nic co by mi pomohlo ze situace. Nakonec jsem musel celý obchod nainstalovat znovu, potom naisntalovat Ultimate seo URL, poté layout grid..
Doteď netuším proč to přestalo fungovat, až poté provádět změny v adresářích admin a podobně. Opravdu nechápu proč se to tak chovalo.. Můžu se ještě zeptat na SSL - k čemu se v zencartu používá? Pro přihlášení nebo pro pro co? Používá to někdo? Googlim a nic..
Zasláno: 16:26 15.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Ahoj, nezkoušel jsem, nepoužívám. Ale podle mě je to vhodný hlavně k zabezpečenému připojení např. pro čísla karet atd. Takže pokud se používá platba kartami s tím, že to někdo zadává do tvého obchodu, tak bych řekl, že je to vhodné. Případně pro zvýšení zabezpečení při přihlašování. Klasicky přes https.
Řekl bych, že to někdo uvede na pravou míru.
Zasláno: 18:05 15.1.2011
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
17:24 31.7.2006 Skupina:
564
|
SSL posílá šifrovaně vaše data .
Tím pádem se do dá využít třeba jen k zabezpečení adminu . Když zadáváte heslo a jméno do adminu , posílá se to tak jak to bylo napsáno, a je tedy určitá možnost převzetí komunikace . SSl tedy je možné použít jak pro přihlášené uživatele , při platbě a adminu.
Zasláno: 20:14 15.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
19
|
Ano to chapu, jak funguje SSL vrstva vím, jen netuším jak je to implementované v zencartu.
Googluju, hledám v nastavení, jak můžu nastavit kdy se má ssl použít? Při přihlašování do adminu a platbě kartou bych to uvítal. O implementaci platby kartou zatim neuvažuju, takže bych ho používal jen k adminovi..
Zasláno: 21:23 15.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
2124
|
Tipuji, zapne se a použije se https místo http ? :) Fakt nevím.
Zasláno: 21:40 15.1.2011
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
19
|
Asi to začnu více řešit až začnu implementovat i platby kartou a podobně.
Děkuji Vám všem za rady a za čas, zdá se že technickou stránku věci už trochu mám, ještě udělat čumák.. :D www.svatebnisaloneva.cz/eshop
Zasláno: 22:12 15.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
2124
|
Trošku ubrat té černé :) (toť můj první dojem)
Zasláno: 0:46 16.1.2011
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
černé je vždycky málo...
strašné písmo v kategoriiích, změň to... tady by si svatbu vybral jen Tim Burton.
Zasláno: 6:06 16.1.2011
|
|
Můžete prohlížet témata.