Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Column Layout Grid for Product Listing 1.3.8 - instalace do 1.3.9d |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:27 9.1.2011 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
19
|
Ahoj,
nainstaloval jsem ZenCart 1.3.9d, počeštil, přejmenoval admin složku, vymazal ZC_instal, potom od klienta přišel požadavek na výpis produktů do matice. Šáhnul jsem po Column Layout Grid for Product Listing pro verzi 1.3.8 - novější jsem nenašel a pokusil se ho nainstalovat do verze 1.3.9d. Podle instrukcí jsem nakopíroval soubory, přes asmin a instalaci SQL patchů zadal skript, spustil.. Vše vypadalo dobře - nastavil jsem si zobrazení - počet položek na řádek..no skontroloval jsem funkčnost a několikrát aktualizoval, proklikal, pohyboval se v adminu a pak se najednou objevila stránka z úvodu instalace: "Vítáme Vás. Děkujeme za nahrání Zen Cart™. Tuto stránku vidíte z jednoho či více důvodů" Čím to může být? S pozdravem Petr
Zasláno: 14:25 10.1.2011
|
|
Přenos |
Re: Column Layout Grid for Product Listing 1.3.8 - instalace do 1.3.9d |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:27 9.1.2011 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
19
|
Jelikož jsem jedinný kdo to asi řeší, tak tady je resumé:
1) Column Layout Grid for Product Listing 1.3.8 lze naistalovat na verzi 1.3.9d a funguje to dobře. 2) postup: nainstalovat obchod, pak svůj template a přepnout se do něj v adminu, pak nainstalovat Column Layout Grid for Product Listing 1.3.8, poté mazat ZC_instal, poté přepsat složku admin, poté nastavovat vše ostatní. V jiném pořadí se pak chová ZenCart podivně, i když by to na to mělo být imuní.. 3) Důvod proč se tak stalo při instalaci v jiném pořadí než jsem napsal jsem nehledal, může to být kdekoliv, cokoliv. Jen mohu potvrdit že konfigurační soubory byly nastaveny správně.
Zasláno: 21:13 10.1.2011
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.