Prohlížení tohoto vlákna:
3 Anonymní uživatelé
obchod.agservice.cz |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
13:11 6.8.2010 Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
35
|
Zdravím,
spustil jsem http://obchod.agservice.cz Je to moje prvotina a to co je, je jen díky tomuto fóru, takže předem všem děkuji za rady. Celý shop je pouze na základním templatu, verze ZEN 1.3.9.e. Placené moduly zatím žádné použité nejsou, ale jsou v plánu :) Obrázky jsou ta nejnáročnější věc na čas - doplňujou se a uvědomuju si, že bez obrázků zboží odrazuje zákazníky. Prosím Vás, jako mnohem zkušenější ZENCARTisty o Vaše názory a co byste změnili, moc by mi to pomohlo. A samozřejmě jak se říká - kritika je vždy lepší než chvála, kritika pomáhá zlepšovat. Ještě jednu díky Vám všem za pomoc. Ahoj Dan
Zasláno: 9:12 9.11.2010
|
|
Přenos |
Re: obchod.agservice.cz |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010 Skupina:
303
|
1. odstranil bych ty hrozny pole s odkazama v paticce
2. proc tam prodavas i nahradni dily na automobily? to mi spis rika, ze jde o nejakej bazar.. Celkove pekny, design moc hezky, hodi se k tomu. Funkcnost jsem v rychlosti taky zkousel a bez problemu. Az doplnis obrazky, tak to bude supr. Hlavne, aby to vydelavalo :)
Zasláno: 9:31 9.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
Skupina:
35
|
No, ty hrozný odkazy jsou tam většinou aby byl e-shop zobrazen v katalozích. Řekl jsem si, že jim dám ještě třeba 14 dní a tam, kde nebude uvedeno zboží nebo e-shop, jejich ikona půjde pryč..
K druhé otázce - celý ten e-shop vychází z činnosti firmy, je jako doplňková služba. No a nejen že se věnují prodejem produktů pro zemědělce a zahrádkáře, tak provádějí likvidaci autovraků - a z ní jsou ty náhradní díly. Měl jsem na výběr udělat dva shopy nebo vše do jednoho. Vedení se líbilo spíš vše do jednoho, tak se s tím musím nějak vypořádat. Upravím ještě hlavní banner, kdy polovina bude se zemědělskou tématikou, druhá s náhradními díly - snad alespoň trochu oddělím ten shop. Nic jiného mě nenapadá. Díky za připomínky!
Zasláno: 9:45 9.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
|
moc práce si si s tým asi nedal a na výsledku to vidno. to že predávaš hnojivá a náhradné diely je prinajmenšom čudné a vzbudzuje to nedôveru.
poradím ti - box kategorie zboží daj vyššie.
Zasláno: 15:31 9.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
Skupina:
35
|
Díky za zhodnocení mnou investovaného času :) To že prodávám hnojiva a náhradní díly jsem již vystvětloval, je to bohužel tak. Jsme velká společnost, lidé z našeho kraje nás znají a podivné jim to nepřijde. Teď je na nás abychom přesvědčili ostatní zákazníky, že společnost fungující od r.1992 je důvěryhodná. i když na eshopu prodává dva rozdílné typy produktů. Kategorii dám výš, díky.
Zasláno: 16:50 9.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
|
Co takhle tu stránku nějak uměle rozdělit levá půlka hnojiva, pravá autodíly, asi je to blbost. Asi by bylo nejlepší mít shop na hnojiva s bannery na ND a pak shop na ND s bannery na hnojiva. Ale takhle je to divné.
Já to mam taky zvlášt.
Zasláno: 9:16 10.11.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
Skupina:
35
|
Promyslím to.. zkusím ještě zapracovat na tom banneru aby se to alespoň opticky oddělilo.. Děkuju za názor!
Zasláno: 19:36 10.11.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
Skupina:
35
|
tak banner změněn. Myslím že se to trochu opticky rozdělilo, ale stále to není jako dva shopy no.. to kdyžtak v budoucnu..
Zasláno: 16:57 15.11.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.