Prohlížení tohoto vlákna:
4 Anonymní uživatelé
Re: Implementacia zdielania na facebooku. |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
746
|
Tak souhlasím s tím, že pokud někdo bude vytrvale investovat do facebooku coby podpory svého webu, časem mu to bude něco přinášet, ale dobu přínosu odhaduji na roky.
Co se týče slova sociální a společenský, myslím že se jedná ne ani tak o překlad jako spíše o synonimum. Sociální podpora = společenská podpora = podpora řádného fungování a postavení osoby ve společnosti. To samé s úřadem sociálního zabezpečení atd.
Zasláno: 10:56 18.8.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
14:26 10.5.2010 Skupina:
10
|
Já myslím, že efekt to mít může. Někomu se líbí zboží, tak klikne a už to vidí jeho přátelé. A většinou mají lidi přátele s podobnými zájmy.
Zasláno: 12:20 18.8.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
|
Citát:
No tohle funguje tak na půl, protože z mé dosavadní zkušenosti, když někomu říkam, že tohle zboží je skvělý (teď nemyslím zrovna zboží, které my prodáváme) tak reakce lidí bývá taková, že okamžitě nabydou dojmu, že je to shit, s tím, že oni si vyberou něco lepšího a hlavně někde jinde...............takže kdyby chtěl někdo snížit prodej, tak to se pak obraťte na mě já vás doporučím . Ale tohle bude spíše problém u starších lidí, protože jak lidi stárnou tak si myslí, že všechno ví a znají, a je fakt, že starší generace na facebooku nebude tak početná, hlavně u nás.
Zasláno: 14:10 18.8.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Řekl bych, že hlavní důvod přidávat odkazy na FB je SEO. Mít občas někde odkaz neublíží.
Vše záleží na tom jak je odkaz podán. Když se o něčem diskutuje na zaměřeném fóru pro maminy třeba o kočárkách a někdo tam pak dá, že je spokojen s tím a tím kočárkem, tak si myslím, že víc lidí bude tomu věřit, zvláště, když to dá někdo nezávislý, který tam má mnoho příspěvků. Opak zase je když odkaz přidá někdo s jedním příspěvkem :)
Zasláno: 15:12 18.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
|
na priamu predajnosť to naozaj nemá veľký vplyv, ale ako to už niekto spomenul, je to veľmi užitočné pri budovaní značky. nejde len o tlačítko páči sa mi na stránke ale aj vlastná fan page na FB, twitter atď. ľudia môžu na vaše výrobky, akcie, novinky... reagovať a vy máte spätnú odozvu. samozrejme ide aj o SEO a celkovo marketing.
Zasláno: 15:34 18.8.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
2124
|
No přidat ke své osobní stránce firemní jsem ještě zvládl, ale nikde jsem nenašel, jak mám na firemní FB hodit sdílený odkaz.
Mimochodem FB se mi zdá strašně nepřehledný, ale možná stárnu :)
Zasláno: 16:46 18.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
|
Citát:
Tak já jsem na tom úplně stejně co se týče ovládáni facebooku, ale s tím stárnutím jsem na tom líp, já vím, že ne možná, ale určitě .
Zasláno: 17:06 18.8.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
|
pod obrázkom na nástenke by si mal mať malý box, kde si môžeš napísať názov firmy, slogan alebo odkaz.
bohužiaľ väčšina odkazov z FB je nofollow. ale berte to tak že vlastne máte mikrostránku s diskusným fórom, galeriou, komentármi... úvodnú fan page stránku si môžte zmeniť pomocou html, tu je návod. http://www.weblok.sk/tutorialy/ako-zmenit-uvodnu-facebook-fan-page-stranku.html moja fan page pre obchod bionatural: http://www.facebook.com/bionaturalsk
Zasláno: 13:46 19.8.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina: