Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Zen LightBox |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
14:26 11.7.2010 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
34
|
a to už zasa prečo?
Keď už máš neviem kolko stovak príspevkov tak si o sebe myslíš že neviem čo si
Zasláno: 10:37 16.7.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
no včera jsem si taky říkal, že ti už něco napíši, ale pak jsem si řekl, že to udělá určitě někdo za mě :)
1)nechceš příště použít písmo ještě o něco větší? Trochu rozumu. 2)do jednoho příspěvku dáváš vše na co si vzpomeneš. Na každá dotaz je potřeba nejdříve prohledat forum a připsat jej pod to samé téma. Pokud je hodně staré, nebo není to přesně to co chceš nebo neexistuje, tak můžeš založit nové. (koukni na to minulé téma co jsi do něj psal, nic neříkající téma a milion věcí k řešení.)
Zasláno: 12:03 16.7.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1389
|
Jsem pro ban
Zasláno: 11:17 17.7.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:19 16.5.2008 Skupina:
148
|
hehe
Zasláno: 11:30 17.7.2010
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
14:26 11.7.2010 Skupina:
34
|
fajn, dajte ešte aj hlasovanie o mojom bane, a ked si myslite že prispevok s obsahom: hehe čo nieje nič ine ako spam tak prečo aj jemu nedate hneď ban?
A ban pre mna bude spravodlivý, lebo som male decko ktore nevie hladať vo fore a nehanbím si to priznať... Tak ale ak sa rozhodnete mi ban nedať tak určite zmenim svoje spravanie tu na fóre a budem sa riadiť heslom : najprv hladaj potom piš... OK je to na vás, čakám na odpoveď
Zasláno: 19:25 17.7.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
... ještě jsem nikdy nikomu ban nedal :)
Ban si může uživatel dát jen sám tím, že ho všichni budou ignorovat. Takže o tom to je :) Když to do 10 minut na foru nenajdeš, tak klidně napiš, ale nikdo ti není povinen odpovídat. Když ti nikdo neodpoví, tak se nediv. Někdy není nálada, čas, někdy to prostě nikdo neví apod.
Zasláno: 20:59 17.7.2010
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
takovýchto už tady bylo....
vlítnou na fórum jak neřízená střela, prd o tom vědí, jen aby to bylo co nejdříve a hlavně zadarmo, nas*rou spoustu lidí kolem a pak vyšuměj do stracena aniž by jen jednou poradili i jiným.... Jsem pro ignoraci....
Zasláno: 16:57 21.7.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.