Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Chybné započítané DPH po úpravě položek objednávky |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:45 13.12.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
608
|
Ahoj, narazil jsem na následující problém. Navím, jestli už se to tu řešilo, ale nanšel jsem to.
Zákazník u nás udělal objednávku a má v ní položky převážně s 20% DPH, ale je tam i jedna položka s 10%. Systém vše vypočítal správně a finální součet objednávky sedí jak bez DPH, tak s DPH. Pak se ale jedna položka s 20% daní přes Editaci objednávky změnila na jinou. Následně se však neúměrně této změně změnil celkový součet s DPH (bez DPH je to OK). Při kontrole jsme zjisitl, že když se tedy změní položka v objednávce, tak do celkového součtu s DPH systém nezpočítal 20% DPH a 10% DPH, ale napočítal 20% DPH + 20% DPH. Nejlépe je to asi vidět na obrázcích. Obrázek z mailu ukzauje původní objednávku se správným součtem s DPH a druhý obrázek ukazuje, jak systém započítal DPH do upravené objednávky. Místo 10% daně připočítal znovu 20%. Měněná položka je podtržena.
Zasláno: 10:43 3.5.2010
|
|
Re: Chybné započítané DPH po úpravě položek objednávky |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
617
|
jojo s edit order je spousta problemu. Sam jsem to daval dokupy aby to fungovalo tak jak ma asi na 5x, nez jsem vsechno vychytal. Je to poradny ojeb, doporucuju radeji nepouzivat...
Zasláno: 10:49 6.5.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.