Prohlížení tohoto vlákna:
4 Anonymní uživatelé
Re: IČO a DIČ v invoice.php |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
16:38 26.8.2007 Bydliště Mělník
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
97
|
$order->fields["entry_taxid"]
a $order->fields["entry_taxid2"] to jsou ICO a DIC, staci je vypsat, vytahujes je z databaze v tom dotazu na 100. radku
Zasláno: 14:42 19.10.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
12:56 5.3.2010 Bydliště Zruč nad Sázavou
Skupina:
5
|
Zdravím,
stále nemohu najít , aby se ič a dič zapsalo na server hned při registraci zákazníka a né až při následné úpravě adresy.Jinak vše funguje jak má.
Zasláno: 11:46 6.3.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Ono se při registraci zapíše, ale nezapíše se do objednávky, protože soubor orders.php (nebo je to order.php ?) si jiné doplňky přepíší. Například fast and easy checkout si to přemázna a ič z objednávky je v trapu. Šlo by to ale upravit i tak, aby si to do objednávky tahalo z tabulky kde to uložené je, jenomže to je zase po stránce logiky špatně právě kvůli možnostem změnit dodací a fakturační adresu.
Zasláno: 13:59 6.3.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
5
|
Po vyplnění registrace se kouknu na mysql do tabulky a tam je vše mimo taxidů a nemusím nic objednávat a když adresu aktualizuji tak se tam dopíšou a vše je jak má být. Hledal jsem to asi dva dny a nic.
Zasláno: 15:37 6.3.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
Tak to si zkontroluj úpravu pro ič a dič podle návodu, v každém souboru, který je v návodu obsažen. Pokud se ti nezapisuje taxid do tabulky při registraci, nejspíš ti chybí insert into v create_account. Ale nejspíše ti toho bude chybět více, tak ty soubory prolustruj.
Zasláno: 20:15 7.3.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
5
|
Tak je to super super super
Hrál jsem si s tím asi 4dny. ten popis jsem prošel mockrát a nic. Až mě posunulo ( nejspíš ti chybí insert into v create_account) V návodu je soubor ve složce- includes/modules/create_account.php a tam jsem to měl dobře, ale já měl ten soubor také v mém template a tam jsem změnu neměl udělanou. Mockrát díky.
Zasláno: 9:44 8.3.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
15:22 9.11.2008 Skupina:
4
|
Chlapi v "invoice" se mi špatně zobrazuje diakritika,co stím?
Zasláno: 10:47 18.6.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
22:29 17.1.2008 Skupina:
12
|
Taky se už několik dnů trápím se zobrazením IČO a DIČ na faktuře.
Při vytvoření účtu se mi údaje zapíší, v adminu je v Customers vidím. Ale do tabulky "orders" se mi údaje taxid nezapisují. Prošel jsem to několikrát, asi přehlížím nějakou chybu, nebo už nevím, co zkusit.
Zasláno: 19:00 9.7.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
Koukni do databáze jestli a kam se ti ty ič a dič vlastně zapisují.
Zasláno: 18:08 10.7.2010
|
|
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
22:29 17.1.2008 Skupina:
12
|
V databázi se mi údaje entry_taxid a entry_taxid2 po vytvoření uloží do tabulky`address_book`, ale po vytvoření objednávky se neuloží se do tabulky `orders`.
Díky
Zasláno: 18:46 10.7.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.