Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Komerční systém |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:45 13.12.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
608
|
Ahoj, teda, doufám, že nebudu upálen za kacířství, ale chtěl bych se zeptat, zda by někdo dokázal doporučit nějaký komerční systém e-shopu, který by byl řekněme uživatelský podobný ZC, na který se dá ze bez větších problémů přejít (resp, kde s tím mají zkušenosti) a který by uměl:
- multishop - jeden admin pro více shopů - napojení na učetní a skladový systém Pohoda - dodělávky na míru (např. napojení na web dodavatele - dostupnost, ceny) A to vše samozřejmě za rozumný peníz.
Zasláno: 18:06 11.2.2010
|
|
Re: Komerční systém |
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
Citát:
optimisto..... spíš si to nech udělat na míru.
Zasláno: 18:59 11.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
|
co je to rozumný peníz, pro někoho 1000,- a pro někoho 300.000 Kč.
Zasláno: 19:18 11.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1389
|
Buď rád, že umíš se Zencartem a vrhni se trochu na php. Jinde budeš jen platit, platit, platit...
cca přes 3 lety jsem to taky chtěl zkusit... ale 300.000 nikomu nedám
Zasláno: 19:22 11.2.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Měl by sis odpovědět na odpovědět na otázku v čem ti zencart nesedí, co neumí a pak hledat způsob jak jej přizpůsobit. Třeba se budeš divit.
Resp. abys nakonec nedostal zencart za hodně peněz jen s nějakými rozšířeními. V Pohodě jsem viděl nějakou podporu obchodů, pokud by vyhovovaly, tak bys zabil dvě mouchy jednou ranou.
Zasláno: 19:35 11.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
|
nechapu proc prechazet jinam?? Si to nech dodelat do zencartu,ne?? Jde dodelat vsecko... Tedkom treba delam propojeni zencartu s K2....
Zasláno: 20:09 11.2.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:45 13.12.2006 Skupina:
608
|
Tak o to jsme se pokoušel, sám se učit php atd. nestíhám a těžko to napojím na Pohodu sám. Nejsem programátor a chtěl bych být čistě uživatel, protože starost o systém už takhle nestíhám.
Na úpravy do ZC čekám už od září..... a to jsou zaplacené !!! Byl jsem dost trpělivý, ale pomalu na začínám být dost nas.... Když pominu naivní touhu po multishopu, tak jsem chtěl jen možnost napojení na weby dvou dodavatelů a tahání jejich stavu skladu, porovnání s Pohodou a následně nalití na můj web. Dále možnost práce s XLS ceníky, které dostávám od dodavatelů. Upravit ceník do nadefinovaného formátu a nalít na web. Vzhledem k tomu, že čekám další várku ceníků každým dnem, jsem docela vytočený, nebo v depresi, protože 20.000 položek neuhlídám.
Zasláno: 21:59 11.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
|
no jo, tak to je potom tezko, kdyz si na to najmes cloveka, ktery na to sere a jeste mu zaplatis dopredu
Zasláno: 9:23 12.2.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:38 5.11.2006 Skupina:
4
|
nic si ztoho nedělej já taky zaplatil Dalimu zálohu za importy do zc a výsledek žádný
Zasláno: 10:36 12.2.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.