Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Re: hosting pro vetsi shop |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
0:31 31.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
168
|
My hostujeme obchod na Zserveru, máme cca 2600 položek, návštěvnot okolo 2000 UIP denně a jede to bez problémů...
Zasláno: 18:01 29.12.2009
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
|
Citát:
Vsak jasne, ma to zaplaceno na rok dopredu, dokud mu to nedobehne, nic se mu v podminkach menit nebude.... Kdyz to bude chtit presunout, samo mu to presunu, ale uz jenom kvuli tomu, ze shop je hodne modifikovany a je server mam nastaveny specialne na beh eshopu pochybuju ze mu to nekde jinde pobezi alespon snesitelne...
Zasláno: 22:50 29.12.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Jasně, bohužel někteří zákazníci nechápou, že když se změní podmínky, tak se mění i cena.
Např. u nás si lidi zaplatí saunu 2x2m, ve výsledku pak mají prostor pro 2,2x2,2m ale myslí si, že to přece není takový rozdíl. Ale on je, třeba jen 2 tis, ale ani my ani oni je nenajdou na ulici. Pak to berou jako že jim účtujeme vícepráce, na kterých jsme se nedomluvili. (proto už hned na začátku vždycky proměříme rozměry a upozorníme je na to, že je to větší a že cena se bude v metru lišit)
Zasláno: 15:03 30.12.2009
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
|
Citát:
Jen tak ze zvědavosti, o jaké speciální nastavení serveru jde?
Zasláno: 20:46 30.12.2009
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
617
|
Citát:
netusim, delaji mi to kluci u kterych to mam... Ale vim ze po prechodu na tenhle server se mi napr. na jednom shopu, ktery ma cca. 6000 obrazku v jednom adresari nacitala stranka s detailem produktu pres 5 sekund, zatizeni bylo pres 50%, udelali nejake upravy (cache, nejaky uryhclovac php a ci ja vim co jeste) a bezi to jak z praku se zatizenim do 10%.......
Zasláno: 13:28 31.12.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
17:24 31.7.2006 Skupina:
564
|
Existujou PHP Accelerator je několik druhů + když nastavíte databází paměť dostanete zajímavý výsledek. Ale musíte počíta s tím, že vám to zaplní o trošku víc ram paměťi .
Zasláno: 13:41 31.12.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
|
Citát:
Aha, já to řešil tak že jsem si přepsal tu zenovskou čuňárnu kdy skript prohledává kompletní adresář a už nemusím řešit jestli mám v adresáři 10 nebo 10 tisíc fotek.
Zasláno: 12:23 1.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
617
|
Citát:
No jo, to me nenapadlo ) Asi taky udelam... Jak pak resis vic fotek k produktu?
Zasláno: 14:06 1.1.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
|
Citát:
tak se pochlub, jak to mas udelane? na druhou stranu, davat do adresare 10.000 fotek je taky cunarna, neni pak lepsi vytvorit adresare dle vyrobcu? Ad vlastni server, s neomezenym prenosem sezenete housing od 1000 Kc/mesic vcetne elektriky (HW vlastni) a s dobrym HW na tom muze leted 50-100 zencart shopu, takze naklady jsou od 10 Kc na jeden + samozrejme investice, +cas +zisk, takze kdyz resis dilema, kolik mu nauctujes, tak se podivej na zatizeni, ktere generuje a naklady, ktere mas a na to, za kolik se to prodava jinde (zserver od 75kc, ale jen 300MB misto). Takze adekvatni cena muze byt 200-800 dle dalsich podminek, jenze trzni cena je trochu neco jineho (kolik je kdo ochoten zaplatit)
Zasláno: 17:30 1.1.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.