Prohlížení tohoto vlákna:
11 Anonymní uživatelé
Re: One Page Checkout |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:36 17.1.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
157
|
Samozřejmě jsem napsal FALSE ( jsem zblblej z práce..... )
Zasláno: 15:17 1.10.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
157
|
Edit:
Zasláno: 22:27 1.10.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Tak, malinko jsem se posunul, ale opravdu jen malinko, proč jen nikde není návod k instalaci Fast and Easy checkoutu ?
Když si do souboru tpl_checkout_default.php nakopíruji volby dopravy a platby ze souborů , odeslání objednávky ignoruje volbu dopravy, stále vybírá českou poštu, když ji odinstaluju bere další způsob dopravy a volbu opět ignoruje. To zní trochu složitě - prostě je to jako by způsob dopravy byl vybrán automaticky a změna zaškrtnutého radiobuttonu s tím už nic neudělá. Nevíte někdo co s tím ?
Zasláno: 23:32 16.12.2009
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
157
|
jj, tohle jsem řešil.
To co popisejes dela jen v nekterych prohlizecich IE... Ve firefoxu to nedělá. řešení je onchange a onclick já to přidal přímo na začátek rámečku voby dopravy : asi takhle: <fieldset class="checkout" id="zpusob-dodani" onchange="updateForm()" onclick="updateForm()"> Jinak si o tom můžeš počíst třeba zde: http://blog.janjanousek.cz/2007/08/23/jak-na-oncheck-u-checkboxu-v-ie/
Zasláno: 10:10 17.12.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Super, zatím to vypadá, že to řeší celý problém. Jakmilo to dodělám přijdu se pochlubit. Jo a mě to dělalo i ve FireFoxu.
Zasláno: 23:49 17.12.2009
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
1:00 1.1.1970 Skupina:
4
|
Které moduly jsi musel konkrétně nainstalovat?
Které soubory je potřeba upravit? To co se ti povedlo je můj sen. Budu moc vděčný a spousta nováčků tady taky. Jusepe.
Zasláno: 14:48 23.9.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.