Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
www.novykoberec.sk |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:19 16.5.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
148
|
Tak som spustil aj dalsi shop www.novykoberec.sk
Je to vlastne multisite rozsirenie uz povodneho novynabytok.sk. Iba pridam, ze sa mi podarilo odlisit tabulky ako products, p2c, products_description atd s prefixom...takze teraz su pre koberec tabulky napr. nk_products, pre nabytok nn_products atd...Este to malinko hapruje ale uz to cele pekne funguje, je to omnoho prehladnesie. Tiez sa podarilo vyriesit vlastny user_tracking pre druhy shop a aj generovanie sitemaps pre google. Hodte nejaky pohlad na to, by ma to moc potesilo - kritika velmi vitana
Zasláno: 23:19 22.11.2009
|
|
Re: www.novykoberec.sk |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
|
zdarec, máš to hooodně hodně vychytané, akorát bych ještě zapracoval na grafice - ta šedá je dost ubíjející k sortimentu který prodáváš, tím myslím ty boxy vlevo a informace tipu kontakty a často kladené otázky by si zasloužily také zvýraznit než jen text - dost dlouho jsem je hledal
Zasláno: 8:04 23.11.2009
|
|
Přenos |
Re: www.novykoberec.sk |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
0:31 31.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
168
|
moc pěkné, jen to doporučuju ještě poladit ve všech prohlížečích, třebas v Epiphany mi to tu a tam skáče a přetékají sloupce...
taky doporučuju předělat loga - je to dobrý nápad, ale působí to nekonzistentně... rád bych se zeptal, jakým způsobem jsou řešené ty oblíbené, scriptík je opravdu moc šikovný, něco podobného jsem už dlouho sháněl...
Zasláno: 1:43 24.11.2009
|
|
Můžete prohlížet témata.