Prohlížení tohoto vlákna:
6 Anonymní uživatelé
Re: Linux - co místo PSPADu |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:55 7.7.2007 Bydliště Liberec
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
14
|
Presne tak, je to asi o 5 dnech a jsi v obraze. Uprimne pokud jsi klasickej uzivatel, kterej jede na officech, posila mail a potrebujes skype a icq, pak nepotrebujes windows. Nechapu proc firmy za produkty MS utraceji nehorazny prachy. Mam 5 pc a z toho uz na3 mam linux a k naproste spokojenosti. Bohuzel na woknech zustavam, protoze ke strihu videa potrebuji pinnacle a podobnou alternativu jsem v linuxovych repozitarich nenasel.
Zasláno: 20:47 24.4.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Díky za tipy, nakonec jsem skončil na nakonfigurovaným Krusaderu a na Kate, což je všechno v základu :)
Oboje umí ftp jen je potřeba přijít jak na to, trochu problém s ukládáním hesel, ale přes úschovnu to asi nějak jde. Na přenášení jsem zatím zvolil Filezillu, ale ten FlashFXP ještě vyzkouším.
Zasláno: 23:04 24.4.2009
|
|
||
---|---|---|
e-Sifu
Členem od:
20:41 26.5.2006 Bydliště Bratislava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
775
|
Citát:
ha ha a vraj nenapadnutelny linux :) ale suhlasim s kozorohom. no a co ze dostane wine vir? kaslat nan ;)
Zasláno: 17:28 25.4.2009
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
2124
|
Jak je to přesně s wine nevím, trochu bych měl strach, že se mi z wine dostane zase na webové stránky a toho jsem se chtěl vyvarovat. Na druhou stranu, když bych použil ve wine jen pspad, tak opravdu nemám vir jak dostat.
Že by někdo ve wine používal nějakého mailového klienta z windows ani nepředpokládám, možná tak IE pro ladění webu a přístup k bance. Jinak si už docela zvykl na kubunutu. Má to svoje mouchy alespoń pro začátečníka, ale zase nemusím řešit adware, antiviry, stingy, registry atd. To byste nevěřili, kolik to ušetří času. Trochu mi chybí obnova systému, ale to se taky snad vyřeší nějakou zálohou nějakých adresářů.
Zasláno: 18:46 25.4.2009
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
7:55 1.3.2007 Bydliště Lučatin
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
82
|
fu len je do win. ja frcim uz niekolko rokov a debiane a mam problem editovat ccs v linuxe, vzdy mi to rozbije kod z diakritikov. tak to robim nerad na druhom win pc.
linux je super skoda ze nema take nastroje ako win. pouzivam kombinaciu krusader /suborovy manager/ kate / text editor/ len editovanie ccs a anglickych casti grafika: inskape a gimp prehliadac chrome po tolkych rokoch mi uz win nechyba ani ho nemusim :D
Zasláno: 19:02 14.9.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
Skupina:
2124
|
Já zakotvil na Krusaderu, Filezille a komodo editu + plugin ftp editaci souborů (kódování zvládá, jen ho někdy nerozliší správně)
Zasláno: 1:08 15.9.2013
|
|
Můžete prohlížet témata.