Prohlížení tohoto vlákna:
4 Anonymní uživatelé
Re: xml generátor |
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
Jardóóóó, promazat OT....
dej do sideboxu chat, ať se můžem dohadovat a nespamovat u toho.... nebral jsem to jako útok, ale to, že dám někomu link z dobré vůle nemá nic společného s názven vlákna, to bylo jen nasměrování na možné řešení daného problému. Absolutně nechápu, co sem ty názvy vláken taháte !!! to boon: já taky, ale tím to být nemusí...
Zasláno: 10:44 8.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
1419
|
PRO VSECHNY:
Upozornění od Bláha soft. provozovatele NAAKUP.CZ . V součinnosti s portalem NAAKUP.cz jsem byl upozorněn na změnu v XML. Došlo ke změně skladby XML. Důvod najdete u mne. Nový export je kompatibilní s formáty Zbozi.cz, Heureka.cz a další. Takže kdo použiváte XML pro NAAKUP.cz, udělejte si opravu popřípadě mrkněte na přesné znění XML NAAKUP.CZ
Zasláno: 23:19 11.7.2008
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
1419
|
AKTUALIZACE XML NAAKUP.CZ
--------------------------------------- opraveno podle nové struktůry. XML generátor obsahuje však položky které jsou zakomentovány a každý si je musi upravit dle svých potřeb. jedná se o.... <EAN> <PRODUCTNO> <WARRANTY> <DELIVERY_DATE> <AVAILABILITY> <DUES> V případě že neprovedete žádné změny budou se do XML generovat prázdné hodnoty.
Zasláno: 2:33 12.7.2008
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
1002997
|
anebo si stačí u Naakup.cz přepsat link,odkud Naakup tahá xml,
t.j. z http:/...../rss/naakup.xml na http:/...../rss/seznam.xml, oni to skousnou....
Zasláno: 12:21 15.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
10:33 22.1.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
15
|
hoda, všiml jsem si že někde jsou načtený feedy, ale není tam čeština, je to rozsypaný.. Neřešil to někdo ?
Zasláno: 0:04 27.7.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Čeština možná blbne v případě špatného nastavení v databázi, nebo v nějakém nastavení set names. Osobně si myslím, že máš špatně kodovanou databázi. Zkus se kouknout do databáze, jestli se ti zobrazují znaky dobře, pokud ne, tak bych překodoval databazi a nastavil češtinu i v obchodě.
Zasláno: 18:00 27.7.2008
|
|
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
10:15 2.2.2008 Bydliště Mělník
Skupina:
62
|
Zdravim, chtěl bych někohopožádat jestli by se nepodíval na upravu xml feedu pro heureka.cz, rozjeli ted nekolik novejch veci, vcelku jim tam chodi lidi a mohlo by to byt zajimave.
Je to hodně obdobné jako seznam ale je tam napriklad kategorie, to seznam myslim nema, pokud by byl nekdo tak hodny a hodil jsem klidne jen upraveny kod. Uz bych to zakomponoval a pak jsem hodil komplet soubor. http://sluzby.heureka.cz/napoveda/import/
Zasláno: 8:25 4.8.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
13:33 1.3.2008 Skupina:
22
|
Ahoj, nemá teď někdo k dispozici aktuální verzi XML generátoru se všemi změnami co proběhly? Nějak mi to pořád nechce jyxo vzít. ať dělám co dělám. předpokládám že všem ostatním to jde, a tak bych to zkusil vyřešit instalací nějaké aktuální verze. Díky
Zasláno: 18:21 20.8.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
19:44 26.8.2008 Skupina:
1
|
Ahoj, existuje nejaka jednoducha moznost jak nastavit automatickou aktualizaci xml treba 1x denne??? Diky moc za podporu..
Zasláno: 19:46 26.8.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Jednoduchá možnost je skript dát do cronu, což je automatické spouštění na hostingu. Nicméně je nutné vytáhnout skript mimo admin. část a také je nutno, aby skript nepřesáhl povolenou mez. Tzn. když máš hodně zboží, tak to asi jen tak nepůjde. Museli by ti na hostingu zvýšit limity na skripty a kdoví co ještě.
Zasláno: 20:07 26.8.2008
|
|
Můžete prohlížet témata.