Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Slevové kupony, ... |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
22:25 18.9.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
28
|
Zdravím všechny příznivce ZenCartu a prosím o radu. Nevíte někdo jak vlastně fungují slevové kupony z pohledu obchodníka? Konkrétně mám na mysli:
1. k čemu je v definici slevového kuponu "počet použití" - myslí se tím kolik kuponů můžu rozeslat nebo kolikrát může být použit kód kuponu 2. k čemu je potom "použití na zákazníka" 3. k čemu je na zákanické kartě "zákaznická doporučení - první slevový kupon" Další dotaz by byl na položku referal/doporučení v menu přehledy. K čemu je to dobré? Díky za informace.
Zasláno: 15:27 4.11.2007
|
|
Re: Slevové kupony, ... |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16:09 4.4.2008 Skupina:
9
|
ad 1 - počet použití - tím se myslí, kolikrát celkem může být při nákupu daný slevový kupon uplatněn. je-li nastaveno třeba 10, znamená to, že kupon může být použit při deseti různých nákupech (jedno jestli týmž zákazníkem nebo různými) a potom přestane platit.
ad 2- použití na zákazníka - kolikrát může daný kupon použít jeden člověk kombinací 1 a 2 je tedy možné vyrobit třeba kupon, pomocí kterého 10 "nejrychlejších" zákazníků může udělat každý jednu objednávku se slevou
Zasláno: 16:27 4.4.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
9
|
Jinak bych měl ještě všeobecnou otázku - používáte ty slevové kupony někdo a fungují vám správně výpočty slev? Mě při těch výpočtech vycházely dost nesmysly a když jsem se pak díval do zdrojového kodu tak tam byly věci, které podle mě prostě fungovat nemohly nikdy a nikomu (cena s daní získávaná jako cena bez daně násobená nikoliv sazbou daně ale vypočtenou částkou daně ...). Takže jsem si to upravil aby to fungovalo určitě v té konfiguraci kterou používám já - tzn. ceny zobrazované s daní (tohle rozlišení je důležité kvůli manipulaci s částkou za dopravu) a sleva se vztahuje i na dopravu. Snad by to mělo fungovat i pro ostatní varianty, ale to jsem testoval jen dost zběžně. Otázka ale je, jestli jsem prostě jenom něco špatně nepochopil, ono to nebylo v originále správně a já měl akorát něco špatně nastaveno. Docela mě totiž zaráží, že si nikdo nikde, pokud jsem byl schopen dohledat, na něco takového nestěžoval.
Každopádně, pokud by měl někdo zájem, tak můžu ten svůj opravený modul (bez záruky) dát k dispozici.
Zasláno: 16:40 4.4.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
9
|
Přikládám upravený modul pro slevy. Každopádně jak jsem psal, je to bez záruky. Snad by to mělo fungovat pro různé varianty, já to používám v nastavení Sort Order 280, Include Shipping true, Include Tax true, Re-calculate Tax standard, celý obchod je nastavený na zobrazování cen s DPH.
Zasláno: 16:11 18.5.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
9
|
Ještě jsem zapomněl - je potřeba rozbalený soubor nakopírovat do zencart/includes/modules/order_total (přepsat stávající soubor). Ale to jistě všichni pochopili
Zasláno: 16:14 18.5.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
11:45 5.4.2006 Bydliště Olomouc
Skupina:
103
|
Prosim Vás jak zapnu slevové kupony v zencart 1.3.8? Mám tam v menu jen "Není nainstalováno"
Musí se někde povolit? Nebo to je nachystáno na doinstalování nějakého contribu?? dík za info Ses
Zasláno: 13:36 2.9.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
povolíš (zapneš) to v adminu / moduly / moduly objednávek , najdi slevové kupóny a dej přidat modul
Zasláno: 13:47 2.9.2008
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:20 22.9.2010 Bydliště Teplice
Skupina:
211
|
mne by spise zajimalo jak omezit kupon pouze pro jiz registrovane zakazniky. protoze mi to funguje i kdyz se nove registruji.
Zasláno: 18:05 19.9.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Co je tak omezit podle ID pomocí > ?
Zasláno: 9:28 20.9.2013
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.