Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Zen Cart kvalitní obchod |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
19:56 7.10.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1
|
Zdravím, Zen Cart je kvalitní obchod, koukal jsem na vytvořené obchody a je to paráda. Zkoušim to také rozběhnout ale obávám se že to je nad mé síly. Žádný podrobný návod pro blbce jako jsem já tu bohužel není. Ale nemůžu tady čekat nějaké zázraky, jste lidi co to dělaj zadarmo ve svém volném čase, tak to u opensource bývá. možná že se mi podaří do Vánoc nastavit daně, dopravu a další způsoby platby, změnit pár věcí atd....
Mnoho štěstí
Zasláno: 20:04 7.10.2007
|
|
Přenos |
Re: Zen Cart kvalitní obchod |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
0:28 14.9.2005 Skupina:
225
|
Klid - to zvládneš. Než jsem si začal se Zenem, tak jsem si taky myslel, že PHP se maže na chleba a MySQL je druh erotické služby .....
Není na tom nic těžkého, jen to chce začít, a nebát se toho.
Zasláno: 20:42 7.10.2007
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:33 24.1.2006 Bydliště Praha
Skupina:
89
|
Buď v klidu. Tady najdeš všechny rady, jen se to chce pořádně prokousávat. Já nejsem vůbec programátor, nerozumím ničemu, o čem píší, jen udělám to, co mi radí. Postupně se prokousávám a výsledek se dostavil. Přicházejí objednávky a to je nejdůležitější. Napiš mi, když budeš v ouzkých. Poradím ti, kde najít odpověď .
Zasláno: 23:00 7.10.2007
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
23:49 1.10.2007 Bydliště Praha
Skupina:
13
|
Zdravím,
Michal.s a R-stick a ZenCart dobrý téma, vždycky jsem toužil po e-Shopu.. zdůrazňuji, že nejsem SW man.. v tomhle jsem tak akorát lama :) tak jsem hledal a taky objednal..výsledek žalostný.. nedodělaný http://Class1.CZ/eShop (náplň je jenom pro odzkoušení) ..kluk nemá čas..a já nevím, CO s tím, fakt nejsem SW-rář, jsem technolog, zvyklý běžně nakupovat subdodávky a služby ..spolehlivý..ale tady jsem se asi spletl .. Jedno vím jistě, je TO zajímavý business..byť třeba JEN je dodávat na klíč pro klienta za příjemnou minci ..a provozovat ..hmmm ..ale o tom až jindy
Zasláno: 23:11 7.10.2007
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
před necelým rokem i můj shop vypadal takhle zeleně a o php jsem neměl ponětí, do té doby jsem "jel" na javascriptovém shopu.
Stačí se párkrát zeptat, něco se naučit, o něco víc si to zkoušet a půjde to. Pár bezsenných nocí tě ale čeká....
Zasláno: 8:59 8.10.2007
|
|
Můžete prohlížet témata.