Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
xml generátor |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
14:20 31.8.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
23
|
Jen takový dotaz, proč se při vytváření xml souboru ve složce rss vytvoří jen zazipovaný soubor např. u centrum a seznam a přímo xml soubor ne jako u ostatních ( atlas, naakup atd.)? Dá se to někde nastavit?
Zasláno: 16:38 22.7.2007
|
|
Přenos |
Re: xml generátor |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
18:08 19.4.2006 Bydliště Čáslav
Skupina:
194
|
To je dané přímo v kódu rss.php a není to problém změnit (ale nutno přímo zásahem do kódu, žádné nastavení není).
Zasláno: 16:42 22.7.2007
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
v admin/rss.php si najdi
$zipfile = new zipfile(); $filedata = $text; $zipfile -> add_file($filedata, "seznam.xml"); $filename = "../rss/seznam.zip"; $fd = fopen ($filename, "wb"); $out = fwrite ($fd, $zipfile -> file()); fclose ($fd); a nahraď to tímto: $filename = "../rss/seznam.xml"; $fd = fopen ($filename, "wb"); $out = fwrite ($fd, $text); $zipfile = new zipfile(); $filedata = $text; $zipfile -> add_file($filedata, "seznam.xml"); $filename = "../rss/seznam.zip"; $fd = fopen ($filename, "wb"); $out = fwrite ($fd, $zipfile -> file()); fclose ($fd); to samé udělej u centrumu (seznam nahraď centrumem)
Zasláno: 17:38 22.7.2007
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
16:19 5.12.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
139
|
Ahojky
Jak mám u tohoto doplňku upravit max. velikost souboru a čas zpracování? Mám totiž 15tis položek a nějak mi to padá. Díky Mike
Zasláno: 17:57 22.7.2007
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
1002997
|
nejdříve si zjisti, jestli máš dost paměti na stránku na servru.
Pokud jo, tak bych to řešil asi takhle: (možná to jde i jinak ): v této části skriptu je dáno, co a odkud se mají položky načítat: $counts = $db->Execute("SELECT count(*) as number_active FROM " . TABLE_PRODUCTS . " WHERE products_status='1'"); $sql_products .= "select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_image, m.manufacturers_name "; $sql_products .= "from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on (p.manufacturers_id = m.manufacturers_id), "; $sql_products .= TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd "; $sql_products .= "where p.products_id = pd.products_id "; $sql_products .= "and p.products_status = 1 and pd.language_id = '" . $_SESSION['languages_id']. "'"; hlavní je to products_status. Buďto si to načteš po jednotlivých kategoriích ( ostatní v adminu zatím zakážeš - červený čtverec) a pak to xml dáš růčo v PSPadu dohromady. Anebo si uprav to $counts pro jednotlivý kategorie abys to neměl tak velký a aby se to dlouho nezpracovávalo. Pak to zase dej dohromady. Pracný, ale asi by to šlo P.S. Programátoři,třeba mě kamenujte, hledám jednoduché způsoby ...někdy
Zasláno: 18:10 22.7.2007
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
|
Zazipované soubory a někde jenom xml byly proto, protože to tak ve své době dané vyhledávače požadovali. Zjisti si jak to teď požadují a stačí upravit. Někdo chtěl zip (lepší kvůli velikosti souboru) někdo pouze xml.
Zasláno: 19:35 22.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
1389
|
Citát:
já jich mám 30tis a mám to uděláno přes flush
Zasláno: 20:22 22.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
16:19 5.12.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
139
|
Zeptám se naprosto hloupě
Co je to flush??? Citát:
Zasláno: 21:53 22.7.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
14:20 31.8.2006 Skupina:
23
|
Dík za pomoc!
Zasláno: 0:38 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
1389
|
Citát:
Co je to flush??? nečeká až do konce skriptu a vyhodí obsah dřív, pak je to v cyklu a tudíž se nemůže stát, že překročís max_execution_time http://cz.php.net/manual/cs/function.ob-flush.php
Zasláno: 8:33 23.7.2007
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.