Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Kde skonci zakaznici? |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
222
|
Mam takovej dotazek. Hodne zakazniku vyplni registraci ale nic nekoupi. Nedalo by se nekde zjistit, na cem zustanou viset? Obcas je sleduju, jak prochazeji mezi "regalama" pres KDO JE PRIPOJEN v adminu ale to neni dostacujici.
Idealni by bylo kdybych kliknul na zakaznika a tam byla posledni stranka kterou na shopu navstivil. Jaky mate zkusenosti vy s poctem registrovanych zakazniku a uskutecnenych objednavek???
Zasláno: 16:17 6.1.2011
|
|
Přenos |
Re: Kde skonci zakaznici? |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
|
ľudí ktorý sa zaregistrujú a nedokončia nákup je celkom dosť, hrubým odhadom 10%. preto si treba nainštalovať modul nedokončené objednávky (recover cart sales), kde môžeš zákazníkov, ktorý nedokončia objednávku kontaktovať emailom.
v google analytics si môžeš v sekcii obsah pozrieť stránky s najviac odchodmi, ale tam ti samozrejme neukáže, z ktorej stránky odišiel konkrétny zákazník. myslím že odsledovať konkrétneho zákazníka sa ani nedá, google by to považoval už za vstup do osobných údajov.
Zasláno: 16:47 6.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
222
|
Citát:
Tak o recover cart sales jsem neslysel, takze jdu hledat, zajimava vychytavka. Pro ty co to mate a pouzivate, co Vam odepisuji zakaznici kdyz jim poslete email s tim, ze nedokoncili objednavku???
Zasláno: 17:46 6.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
0:31 31.8.2007 Skupina:
168
|
Zpravidla píšou, že si zboží do košíku naložili "napříště", že se ještě nerozhodli nebo čekají, až budou mít finance. Zkrátka používají košík jako "shopping list".
Zasláno: 0:39 7.1.2011
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:34 10.1.2011 Bydliště libouchec
Skupina:
13
|
zkus dat dopravu zdarma a pozoruj ...
Zasláno: 18:45 10.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
222
|
Nainstaloval jsem Recover cart sales, par lidem jsem zaslal emaily a prakticky prisly shodne odpovedi - nasla jsem nizsi cenu, nebo cena vcetne postovneho mi prisla vysoka - podivam se v kamennem obchodu..
Zasláno: 22:10 10.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:19 16.5.2008 Skupina:
148
|
skus rozsirenie user tracking....sledujes pohyb zakaznikov, odkial prisli, ako sa po stranke pohybovali, kde skoncili, co maju v kosiku atd
Zasláno: 11:03 11.1.2011
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
222
|
User tracking bych docela rad testnul, nema to nekdo cesky? Na foru jsem sice nasel par odkazu ale vsechno 3 roky stare a nefunkcni. Ke stazeni je jen anglicka verze. Kdyby to sem nekdo mohl hodit cesky, byl bych mu moc vdecny.
Diky
Zasláno: 17:06 11.1.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
14:19 16.5.2008 Skupina:
148
|
tych par slov co tam je urcite zvladnes aj v anglictine
Zasláno: 18:17 11.1.2011
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
222
|
Tak jsem User tracking nainstaloval ale nejak to nefunguje. Viz.:
SELECT VIEW: Back to Jan 10, 2011 | Forward to Jan 12, 2011 Now displaying the latest 50 sessions of this 24 hour period. You can also purge all records past the last 72 hours of data. Delete all info from IP-Address purge all records There have been 0 page views in this 24 hour period. There have been 0 page views in this 24 hour period. Total number of users: . Nekde nejaka chyba, netusite co s tim muze byt? Vubec se nic nepocita :(
Zasláno: 9:25 12.1.2011
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.