Četné úpravy v šabloně.. |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:33 18.11.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
14
![]() |
Zdravím, jelikož mám v plánu rozjet eshop, potřebuji aby vypadal, alepsoň trochu k světu. Proto bych Vás chtěl poprosit zda-li by někdo věděl řešení na následující požadavky.
Odstranit v tomto odkaze: Product Attributes - včetně počtu zboží na skladu - (nechat pouze výběr velikosti) Napsat hodnocení a informovat přítele (smazat komplet) Upravit v tomto odkaze: Velikost obrázku Barvu ceny i názvu (css umim, jen nevim kde to najit, hlavne je to asi jako h2 a ja nevim kde to zmenit aby to šlapalo) Poté už jen na hlavní stránce (index) zvolit počet písmen v délce názvu. A jestli by šlo nastavit že by se zobrazovali pouze tři produkty na hlavní stránce v novém zboží. Vim ze to jde nastavit na kolik chci sloupcu a řádků, ale nenastavím tam přesný počet. Myslím si že něco půjde nastavit i v administraci, ale bohužel sem to nenašel, a když sem cokoliv změnil v kódu tak to bylo beze změny, tudíž sem asi upravil něco jiného. Budu rád za každou radu. Předem díky..
kdyžtak můj email: wackiie@gmail.com (můžeme se případně domluvit na nějaké reklamě apod.. )
Zasláno: 10:45 6.7.2011
|
|
![]() |
Re: Četné úpravy v šabloně.. |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
1,2,3 vše v administraci a postup je na fóru popsaný několikrát.
barvu ceny a názvu - Web Developer Toolbar do Firefoxu a to ti přesně ukáže, kde v css to máš upravit.
Zasláno: 12:07 6.7.2011
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
14
![]() |
1. vyřešeno 2. vyřešeno 3. to mi nefunguje tu css musim jeste vyzkouset 4. na hlavní stránce (index) zvolit počet písmen v délce názvu - nenašel jsem ř. našel jsem v nějakých říspěvcích informace o tom že jde v detailu produktu dát popisek pod obrázek, ale nikde sem nenašel řešení.
Projel jsem si schvalne všechny příspěvky v kategorii Template (vzhled obchodu), a nenansel jsem nic co by mi pomohlo.
Zasláno: 15:31 6.7.2011
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
v délce názvu ČEHO ?
až si to ujasníš, tak to dej do podmínky: if ($this_is_home_page == '1') { if (strlen($nazev_tveho_problemu) > 25){ $nazev_tveho_problemu = substr($nazev_tveho_problemu, 0, 25); } } 25 je délka názvu, počet znaků. Počet produktů v novinkách, slevách a pod. nastavíš taky v administraci, Maximum values. Ó Perune, Perune, zas jeden, co je líný hledat a myslet.... ![]()
Zasláno: 16:40 6.7.2011
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
14
![]() |
Však sem psal už v předchozím příspěvku že půjde o název produktu .) ps: hledal jsem, nohužel jsou tu příspěvky z roku 2005, ve kterých sem se nic nedozvěděl .)
Zasláno: 18:10 6.7.2011
|
|
![]() |