Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Platební brána ThePay |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
12:36 27.1.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
38
|
Zdavím všechny. Poptávám vyhotovení, nebo upravení stávajícího modulu pro platební bránu na ThePay. Po dlohosáhlém hledání a monitorování trhu je to asi jediná platební brána, která je schopna evidovat nejen platby, ale také odesílá "Babiškód" na FÚ.
Certifikát EET je nahrán přímo u nich a vše probíhá na jejich serverech. Myslím, že by to bylo celkem dobře schůdné a nechtějí přemrštěné poplatky za platby. Chtělo by se někomu z Guru za finanční úplatek se do toho pustit? Řešení musí ale být pro všechny platné sazby DPH!!! Při komunikaci s nimi je přislíbená plná podpora jejich IT. Děkuji za odpověď.
Zasláno: 15:12 21.6.2017
|
|
Re: Platební brána ThePay |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
222
|
Ahoj, přišla mi teď nabídka od ThePay - říkal jsem si že bych to vyzkoušel, nic méně se chci zeptat jaké s tím máš zkušenosti a zda máš nějaký modul? Díky předem za info
Zasláno: 10:51 14.5.2018
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
12:36 27.1.2009 Skupina:
38
|
Ahoj, nyní je jedno, jakou platební bránu si vyberem, zrušili EET za platbu kartou, takže by to bylo jednodušší.
Jsou i lepší nabídky než od ThePay. Nicméně jsem lama a platební modul dohromady nedám. Ale hrozně bych ho chtěl, vše by bylo rychlejší a jednodušší.
Zasláno: 16:41 25.7.2018
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
222
|
Kdybys chtěl, mám někde schovaný modul od GoPay - používáme ho dodnes na ZC 1.3.9 - jen nechodí notifikace o provedení platby (musí se top kontrolovat ručně) ale modul jinak poměrně dobře chodí.
Zasláno: 10:53 21.9.2018
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.