Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
set_time_zone? |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
16:00 18.3.2007 Bydliště Zlín
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
42
|
Ahoj, V logu mi systém stále píše chybu ve smyslu nastavení časového pásma, ale nějak nevím, co s tím provést, může prosím někdo poradit?
Přesné znění je: putenv() called at [/hosting/www/domain.cz/includes/extra_configures/set_time_zone.php:33] #2 include(/hosting/domain.cz/includes/extra_configures/set_time_zone.php) called at [/hosting/domain.cz/includes/application_top.php:144] #3 require(/hosting/domain.cz/includes/application_top.php) called at [/hosting/domain.cz/index.php:26] [24-Mar-2017 19:05:19 Europe/Prague] PHP Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /hosting/domain.cz/includes/extra_configures/set_time_zone.php on line 33 Děkuji mnohokrát!
Zasláno: 19:27 24.3.2017
|
|
Přenos |
Re: set_time_zone? |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
|
to máš čistý ZC nebo to naběhlo až s nějakým modulem. putenv() bývá standartně vypnutý protože by přes něj mohl být puštěn škodlivý kód (za určitých podmínek).
Zasláno: 21:49 24.3.2017
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
Re: set_time_zone? |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
16:00 18.3.2007 Bydliště Zlín
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
42
|
Je to od novoty. Tak mě napadlo, příjde mi, že se v ZC vcelku orientuješ, děláš i zakázkové úpravy? Upřímně, naposledy jsem se v ZC šťoural ještě ve verze 139, kdy jsem si 90% udělal sám, ale je to 10 let a teď už si na to netroufám, navíc v 1.5.5 je to opět trochu jiné, tak řeším úpravy s adminami ze zahraničí, ale někdy je to složité, navíc, když nerozumí Českým normám apod. Je-li to možné, prosím Tě o zkontaktování na můj mail darkmen@seznam.cz, rád bych opět řešil úpravy s někým, kdo zná ĆR poměry a hlavně komunikuje v našem časovém pásmu. Samozřejmě za úplatu, zdarma dnes už nic nečekám, to je jasné...
Díky, Radek
Zasláno: 1:48 25.3.2017
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.