Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
RSS_feed |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
20:10 5.8.2013 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
16
|
Zdravím všechny a prosím o radu při instalaci RSS_feedu.
Mám 1.3.9h a windows-1250. Po instalaci mám prázdnou stránku. Připojil jsem svoje soubory a originální. Může někdo poradit jak je správně nastavit? Zdraví mandala
Zasláno: 13:50 20.10.2013
|
|
Přenos |
Re: RSS_feed |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
11:45 6.6.2013 Skupina:
48
|
neskousel sem to,
vymazat s /classes/rss_feed.php header("Content-Type: text/xml; charset=windows-1250") echo "xml version='1.0' encoding='windows-1250'"; v /modules/pages/rss_feed/header_php.php tohle opravit $rss->rss_feed_encoding(CHARSET = windows-1250); na $rss->rss_feed_encoding(CHARSET); CHARSET ten by mnel byt definovan /includes/languages\jazyk.php Mozna to zlobi kvuli SQL cachovani v include/configure.php uplne na spodku je DIR_FS_SQL_CACHE nastavit mu cestu na webu (jestli to zacina /enter/your/path/... nutno tam dat tu spravnu)
Zasláno: 22:52 21.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16
|
Zdravím Tě wibi,
tak jak si mi to doporučil to také nejde, ale zjistil jsem chybu: <b>Warning</b>: htmlspecialchars() [<a href='function.htmlspecialchars'>function.htmlspecialchars</a>]: charset `windows-1250' not supported, assuming iso-8859-1 in /includes/classes/bmz_image_handler.class.php</b> on line <b>691</b><br /> Ví někdo co s tím? Díky. mandala
Zasláno: 0:15 23.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
48
|
Nejspis mate nejakou verzi PHP 5.4.x nebo 5.5.x
tam podpora CP1250/Windows-1250 padla http://www.php.net/manual/en/function.htmlentities.php http://php.net/manual/en/migration54.other.php takze nejpis downgrade na nejakou 5.3.x verzii ale u te konci nejaka ta podpora za 9mesicu http://php.net/archive/2013.php#id2013-07-11-1 nebo prejit na UTF-8 (s upgrade na 1.5.1 verzi)
Zasláno: 9:59 23.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16
|
Zdravím,
PHP mám 5.2.16. Ostatní mi všechno funguje. Našel jsem ještě něco, ale nevím jak to využít na rss_feed, tam je to trochu jiné: RSS Version 1.000 A Class to output rss feed -- outputs valid rss 2.0 Copyright (c) 2005 Joshua Dechant. All Rights Reserved. Released under the GNU General Public License Řešení a oprava chyby. Pokud vám při kliknutí na symbol RSS dojde k hlášení Chyba parsování XML: Na začátku externí entity chybí procesní instrukce xml Adresa: http://www.domena.cz/news/rss.xml Číslo řádku 2, sloupec 1: ^ problém způsobuje prázdný rádek nebo znak před samotnou definicí XML tato definice musí být hned na prvním řádku a před znakem < nesmí být žádný znak. Jinak parser ukáže chybu v parsování. Jak to celé odstranit tak aby RSS běhalo 100%? Jedná se o úpravu souboru rss.php v /includes/classes/ odstraňte v kódu tečky před symbolem rovnáse. function rssBegin($encoding) { $this->rss_feed .= '' . "\n"; $this->rss_feed .= ' tak aby kód byl následovně. function rssBegin($encoding) { $this->rss_feed = '' . "\n"; $this->rss_feed = ' Pro ty kteří používají kodování CP-1250 a nebo pro ty kterým se špatně ukazuje čeština mám jedno upozornění.Daný výstup XML se musí převést z jedné kódové sady do druhé. v souboru rss.php si najděte header('Content-Type: application/' . $content_type); echo $this->rss_feed; return true; a upravte pro kodování CP1250 a UTF-8 následovně header('Content-Type: application/' . $content_type); echo iconv("CP1250","UTF-8",$this->rss_feed); return true; ------------------------------------------------------- Ví někdo co s tím? mandala
Zasláno: 19:30 23.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
48
|
Zapnite si error log v zencartu
http://www.zen-cart.com/content.php?124 bude to generovat chyby myDebug-xxxxxx.log
Zasláno: 22:30 23.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16
|
Wibi zdravím Tě a díky za rady,
error log jsem zapnul a hlásí to zase tuto chybu:[24-Oct-2013 10:09:26] PHP Warning: htmlspecialchars() [function.htmlspecialchars]: charset `windows-1250' not supported, assuming iso-8859-1 in /home/www/triangulum.cz/www/triangulum.cz/eshop/includes/classes/bmz_image_handler.class.php on line 691 Neví ještě někdo jiný co se s tím dá udělat? díky za rady mandala
Zasláno: 10:14 24.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16
|
Zdravím Tě wibi,
upravil jsem nastavení v adminu u rss_feed a už to funguje. Pokud bude mít někdo stejný problém rád poradím. mandala
Zasláno: 12:35 24.10.2013
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
48
|
Testovne sem na zencart 1.3.9h nainstaloval na php 5.2.10
pouze RSS_Feed plugin, delal sem upravy pouze uvedeno v navode rss_feed_for_zen_cart_versions_1.3.8-1.3.9\readme.txt podle zdroj kodu ste nekde udelal chybu. skuste nahrat na web neupravene soubory toho rss_feed-u http://www.triangulum.cz/eshop/index.php?main_page=rss_feed <br /> <b>Notice</b>: Undefined index: feed in <b>/home/www/triangulum.cz/www/triangulum.cz/eshop/includes/functions/extra_functions/rss_feed.php</b> on line <b>21</b><br /> <br /> <b>Notice</b>: Undefined index: feed in <b>/home/www/triangulum.cz/www/triangulum.cz/eshop/includes/modules/pages/rss_feed/header_php.php</b> on line <b>130</b><br />
Zasláno: 12:51 24.10.2013
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.