Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Easy Populate 1.5 |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:22 27.2.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
43
|
Zdravím všechny zdatnější než jsem sám.
Realizuji nový shop (ZC 1.5.4) Shop funguje Přidal jsem si EP 1.5 (existuje více verzí) a pokud spustím .../admi/easypopulate.php hned na začátku stránky mi vypíše chyby: "Strange but there is no default language to work... That may not happen, just in case..." a hned pod ním žlutě "Upozornění An SQL error has occured. Please check your input data for tabs within fields and delete these. If this error continues, please forward your error log to the Easy Populate maintainer" když se pokusím vytvořit exportovaný soubor, tak se mi uloží jen text s první chybou. Znáte to někdo?
Zasláno: 18:04 1.7.2015
|
|
Re: Easy Populate 1.5 |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Zkus si přepnout na English a potom uvidíš, jestli jsi jí odinstaloval, tak jí zase vrať, ona odebrat ani nejde.
Zasláno: 16:15 4.7.2015
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
Re: Easy Populate 1.5 |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:22 27.2.2007 Skupina:
43
|
Zdravím,
tak jsem rezignoval a použil EP 4.0. Když se přesně dodrží návod instalace, takt to fachá dobře a má to víc funkčností. Takže už nemám problém. Guru díky za snahu Borek
Zasláno: 17:12 23.7.2015
|
|
Můžete prohlížet témata.