Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Jak nastavit nezasílání objednávky zákazníkovi na e-mail. |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
140
|
Ahoj,
nevíte jak nastavit, aby se zákazníkovi automaticky nezasílala objednávka na e-mail ? Potřebuji to řešit, protože potvrzení objednávek mám řešeno jinak. Děkuji moc za odpověď
Zasláno: 12:56 7.11.2014
|
|
Přenos |
Re: Jak nastavit nezasílání objednávky zákazníkovi na e-mail. |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
11:45 6.6.2013 Skupina:
48
|
http://www.zen-cart.com/showthread.php?94686-Turn-off-order-confirmation-email-when-keying-orders-manually
prispevek #8
Zasláno: 19:09 10.11.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
140
|
Ahoj,
tak jsem to vyřešil nestandardně (zákazníkovi nepřijde žádný e-mail a mě přijdou informace o objednávce 2x) Upravil jsem: /includes/functions/functions_email.php takto Řádek 351: $mail->AddAddress($from_email_address, $to_name); Řádek 451: $messageStack->add('header',sprintf(EMAIL_SEND_FAILED . ' '. $mail->ErrorInfo, $to_name, $from_email_address, $email_subject),'error'); Třeba se to někomu bude hodit.
Zasláno: 9:17 27.12.2014
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
|
a proč dvakrát. tak upravte funkci v order aby odešlo jen jednou adminovi. jakákoliv úprava v functions_email.php je opravdu nestandartní vzhledem k tomu že ta funkce se může používat i jinde.
to je lepší upravit přímo volání funkce zen_mail() v /includes/classes/order.php někde kolem řádku 1000-1050(dle verze ZC).
Zasláno: 17:00 31.12.2014
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.