Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Kazegorie |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
15:02 8.3.2010 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
40
|
Mám vytvořených několik kategorií zboží. Vše BEZ ZBOŽÍ.
Pouze v jedné kategorii mám zboží. bez propojení. Symbol pouze zelený. Pokud dám Správce odkazů zboží do více kategorií tak mi toto uvedené zboží u dané kategorie svítí žlutě a píše to Aktuální počet propojených kategorií: 1 . Pokud rozbalím rolovací okno s kategoriemi tak tam je pouze jedna a to s nápisem : špatné id hlavní kategorie. Nemůžete někdo poradit co s tím res. proč špatné ID hlavní kategorie ? Díky
Zasláno: 14:15 23.9.2010
|
|
Přenos |
Re: Kazegorie |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
S tím jsem se asi nesetkal, ale špatné id hlavní kategorie opravuji tak, že jdu do admina, (obchod/admin/store_manager.php) nástroje/správce obchodu, Reset ALL Products Master Categories ID
to be used for Linked Products and Pricing: Resetovat Ale co přesně to udělá, to nevím, ale zálohuj a neklikni na něco jiného.
Zasláno: 15:09 23.9.2010
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
srovná to ID kategorií ( master categories id ) u produktů podle tabulky products to categories.
Vhodné dělat po nahrání zboží přes EasyPopulate, který s master categories id nepracuje, ale některé moduly ho ( master categories id ) používají.
Zasláno: 15:34 23.9.2010
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
15:02 8.3.2010 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
40
|
tak jsem pro jistotu poklikal co se dalo kde bylo reset a pod :o) a stejně nic. tak jsem z toho jelen. Mám 1 3 8 a tam v pohodě. ale tady v 1.3.9f nevím co s tím
Zasláno: 15:38 23.9.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.