Prohlížení tohoto vlákna:
3 Anonymní uživatelé
Nefungují změny v adminovy |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
10:44 17.1.2010 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
5
|
Prosím o radu kde je chyba..kdyz v adminovy cokoli zmenim vrati se mi vzdy na hlavni stranku admina a zmena se neprovede..napr. zkusim zmenit shipping/packing ..v menu admina vyberu volbu nabehne obrazovka ..provedu upravu pres editovat odklepnu a obrazovka mi skoci zpet na hlavni obrazovku admina a kdyz naledn zpet do shipping/packing tak jsou hodnoty puvodni ..tedy zadna zmena...takto to funguje pro vsechny volby nevi nekdo jak opravit diky¨
..jeste doplneni...prehral jsem cely adresar admin ze zalohy ale problem vyse zustava
Zasláno: 10:55 17.1.2010
Editováno Jakub ze dne 17. 1. 2010 11:39:10
|
|
Přenos |
Re: Nefungují změny v adminovy |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
13:05 3.1.2009 Bydliště Rokycany
Skupina:
38
|
problém může být s propojením admina a databáze, bylo by dobré, kdyby si blíže specifikoval svůj problém. Nedělal jsi třeba něco se souborem configure?
Zasláno: 12:38 17.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Co máš za hosting? Vypadá to jako by databáze měla zákaz zápisu, jestli čtení funguje.
Přehrál jsi to ze zálohy? Před tím to někdy fungovalo? Nemáš víc verzí databáze, tabulek apod.?
Zasláno: 12:45 17.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
5
|
pokousel jsem se nahrat simpleSEO ale prestal mi fungovat admin..tak jsem ho nahral ze zalohy..tvaril se ze funguje ale nejak se zrejme ztratil kontakt s databazi...provozuju to na active 24...jedna se o kopiluwak.eu shop
Zasláno: 13:02 17.1.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
5
|
...vim jen, ze jsem ho zkusil pozdeji prehrat ze zalohy ..ale problem se neodstranil..problem vznikl behem nahravani XML configuratoru a simple SEO ..simple SEO mi zrusilo pristup do admina..tak jsem prehraval postupne soubory zpet ze zalohy ale v jednu chvili se mi pri prihlaseni objevila obrazovka zahajeni instalace zencartu...po prehrani zbytku souboru ze zalohy se admin rozchodil ale bez propojeni s databazi..
Zasláno: 13:14 17.1.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
5
|
co se stan kdyz prehraju vsechny z originalu instalace zencartu ?
Zasláno: 13:20 17.1.2010
Editováno Jakub ze dne 17. 1. 2010 13:54:16
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Pokud jsi nedělal žádné úpravy souborů jinde, tak by se stát nic nemělo. (nepřepisuj config soubory, jsou 2.)
Doporučuji ovšem i tak si udělat zálohu, nebo originální soubory nahrát do podadresáře, nahrát tam config soubory ze staré verze, přepsat v nich cesty a zkusit jak se chová databáze v originálu. Další možnost je požádat podporu active o nahrání zálohy, kterou dělají každý den. (pokud neinstaluješ zencart znovu, tak instalační adresář install je zbytečný a akorát na obtíž) Při kopírování bude nutno upravit opět práva zápisu do některých adresářů ev. souborů. PS: dívám se, že to máš v podadresáři, tak ho jen přejmenuj a zkus do nově vytvořeného adresáře store nahrát originál s původními configy, tak můžeš otestovat funkčnost a postupně ev. přihrát soubory, které jsi měl upravovány.
Zasláno: 14:37 17.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
5